Kredili Mevduat Hesabı gecikmeye girerse ne olur?

İçindekiler:

  1. Kredili Mevduat Hesabı gecikmeye girerse ne olur?
  2. Ziraat Bankası kredili Mevduat Hesabı nedir?
  3. Denizbank kredili Mevduat Hesabı nedir?
  4. Ziraat Bankası KMH borcu nedir?
  5. KMH borcu ne demek?
  6. TEB KMH borcu nedir?

Kredili Mevduat Hesabı gecikmeye girerse ne olur?

Kredili mevduat hesabı gecikmeye girmesi halinde bankanın sözleşmesi dâhilinde günlük faiz işlemi uygulanır. Günlük faiz işlemi kullanmış olduğunuz tutara göre değişebilmektedir. Eğer ödemeler 90 gün gecikmesi durumunda yasal takip işlemleri başlar.

Ziraat Bankası kredili Mevduat Hesabı nedir?

Kredili Mevduat Hesabı sayesinde hesabınızda para olmasa dahi para çekebilir, Bankkartınızla alışveriş yapabilir ve Otomatik Ödeme Talimatlarınızda bulunan faturalarınızı aksatmadan ödeyebilirsiniz.

Denizbank kredili Mevduat Hesabı nedir?

Kurtaran Hesap, acil nakit ihtiyaçlarınızı 7/24 karşılayabileceğiniz, üstelik taksitli kullanıldığında geri ödemesini 12 aya varan vade seçenekleriyle yapabilme kolaylığı da sağlayan bir Kredili Mevduat Hesabıdır.

Ziraat Bankası KMH borcu nedir?

Kredili Mevduat Hesabı (KMH), her türlü kısa vadeli nakit ihtiyacınızı karşılamaya yönelik olarak, vadesiz hesabınızda yeterli bakiye olmaması durumunda size bankanın belirlediği limit dahilinde para çekme, EFT/havale yapma imkanı sağlayan bir tür kredi hesabıdır.

KMH borcu ne demek?

KMH (Kredili Mevduat Hesabı), kişilerin her türden kısa vadeli nakit gereksinimlerini karşılamaya yönelik olarak, vadesiz hesapta yeterli miktarda bakiye olmaması söz konusu olduğunda kişiye bankanın belirlemiş olduğu limit kapsamında para çekme, EFT/havale yapma olanağı sağlayan bir tür kredi hesabıdır.

TEB KMH borcu nedir?

KMH (Kredili Mevduat Hesabı) Banka tarafından belirlenen limit dahilinde vadesiz mevduat hesabına tanımlanan ve hesapta yeterli bakiye olmadığında bile hesaptan provizyon alınabilmesini sağlayan bir kredi türüdür.