Influencer nasıl para kazanılır?

İçindekiler:

  1. Influencer nasıl para kazanılır?
  2. IGTV Instagram Nasıl para Kazanılır?
  3. Instagram Influencer ne kadar kazanır?
  4. Trendyol koleksiyon kaydetme nedir?

Influencer nasıl para kazanılır?

Öncelikle instagramdan para kazanmak için influencer marketing terimini bilmeniz gerekir. Instagram'da belli bir kitleye hitap ediyorsanız, tebrikler bir influencersınız! Bu sayede markalar, işletmeler ya da bireyler size reklam yaptırmak isteyebilirler ve bunun karşılığında ücret alırsınız.

IGTV Instagram Nasıl para Kazanılır?

IGTV para kazanma sisteminde youtube'da olduğu gibi katı telif kuralları işletilecek. IGTV'ye reklam ile para kazanma dışında rozet özelliği de geliyor. Çeşitli düzeylerde kullanıcılara satışa açık olacak olan rozetlerden elde edilen kazanç yine içerik üreticisi hesap sahibine para kazandıracak.

Instagram Influencer ne kadar kazanır?

Düzenli olarak paylaşımlar ve videolar hazırlayan, aynı zamanda iyi bir takipçi kitlesine sahip olan fenomenler aylık 20 – 30 bin TL'ye kadar gelir elde ediyorlar.

Trendyol koleksiyon kaydetme nedir?

Trendyol'un müşterilerine sunduğu bu Koleksiyon Kaydetme özelliği ile kullanıcılar 100 TL' ye varan cüzdan kuponu kazanmaktadır. Ayrıca kullanıcılarına daha düşük fiyatlarla alışveriş imkanı da sunan Koleksiyon Kaydetme özelliği, sosyal medyada çığ gibi büyümektedir.