Erdem Holding kimin?

İçindekiler:

  1. Erdem Holding kimin?
  2. Zeynel Abidin Erdem ne iş yapar?
  3. Genpa nın sahibi kim?
  4. Erdem Holding ne iş yapar?
  5. Mehmet Fatih Erdem Kimdir?
  6. Genpa ne iş yapar?
  7. Xiaomi garantisi Genpa mı?
  8. Zeynel Abidin Erdem aslen nereli?
  9. Zeynel Abidin Erdem kaç yaşında?
  10. Genpa hangi illerde var?
  11. Genpa hangi cihazlara bakıyor?
  12. Xiaomi GENPA garanti ne demek?
  13. Xiaomi Türkiye garantisi ne demek?
  14. Zeynel Abidin ra kim?
  15. Zeynel Abidin Erdem kimdir nerelidir?
  16. Genpa izmir hangi kargo ile anlaşmalı?
  17. KVK hangi cihazlara bakıyor?
  18. Xiaomi garantisi GENPA mı?

Erdem Holding kimin?

Zeynel Abidin Erdem liderliğinde çeşitli sınai ve ticari ürünlerin ithalatı ve pazarlaması alanında faaliyette bulunan şirketlerin bir çatı altında toplanması amacıyla kurulan Erdem Holding; telekomünikasyon, enerji, inşaat ve yapı malzemeleri, gayrimenkul, üretim, geri dönüşüm ve atık yönetimi alanlarında faaliyet ...

Zeynel Abidin Erdem ne iş yapar?

İş İnsanı Zeynel Abidin Erdem/Meslekleri

Genpa nın sahibi kim?

Erdem Holding Genpa/Üst kuruluşları

Erdem Holding ne iş yapar?

Zeynel Abidin Erdem liderliğinde çeşitli sınai ve ticari ürünlerin ithalatı ve pazarlaması alanında faaliyette bulunan şirketlerin bir çatı altında toplanması amacıyla kurulan Erdem Holding; pazarlama, telekomünikasyon, kimya, enerji, inşaat ve yapı malzemeleri, sigortacılık, taşımacılık, turizm ve sosyal hizmetler ...

Mehmet Fatih Erdem Kimdir?

2004 yılında Türkiye'ye dönen M. Fatih Erdem aile şirketleri olan Erdem Holding A.Ş. ve Genpa Telekomünikasyon A.Ş. ' de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı. ... A.Ş. ve Ertel Telekomünikasyon Elektronik ve Bilgi Sistemleri A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir.

Genpa ne iş yapar?

GENPA; Türkiye distribütörü olduğu Samsung cep telefonu, tablet ve aksesuarlarının; LG, General Mobile, HTC , Sony, Vestel, Casper, Alcatel, Microsoft, Lenovo, Asus, ZTE, Huawei, Nokia ve Turkcell marka cep telefonu ve tabletlerin toptan ve perakende satış ve dağıtımının yanı sıra Turkcell işbirliğiyle Apple iPhone cep ...

Xiaomi garantisi Genpa mı?

EVOFONE'un Türkiye distribütörlüğünü üstlenmesiyle beraber, firma GENPA ile çalışmaya başladıklarını da duyurdu. Yani resmi distribütör aracılığıyla getirilen Xiaomi ürünlerinden alırsanız garanti kapsamında GENPA hizmetinden faydalanabiliyorsunuz.

Zeynel Abidin Erdem aslen nereli?

Zeynel Abidin Erdem, (d. , Savur, Mardin), Türk iş adamı ve Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı. Dr. Zeynel Abidin Erdem, tarihinde Mardin'in Savur ilçesinde dünyaya gelmiştir.

Zeynel Abidin Erdem kaç yaşında?

77 yaşında () Zeynel Abidin Erdem/Yaş

Genpa hangi illerde var?

GENPA Teknik Servis ofisleri, İstanbul'da Etiler(Merkez) ve Kadıköy noktalarının yanı sıra İzmir, Ankara, Adana ve Bursa'da da bulunmaktadır. Ayrıca diğer şehirlerde bulunan anlaşmalı servisleri sayesinde kurduğu hizmet ağı ile Türkiye'nin 6 bölgesinde de etkin bir servis sunmaktadır.

Genpa hangi cihazlara bakıyor?

Genpa'nın Türkiye distribütörü olduğu markalar arasında Alcatel, Casper, General Mobile, Honor, Huawei, LG, Microsoft, Nokia, Oppo, Samsung, TP-Link, Xiaomi ve Vestel gibi alanında lider markalar bulunmaktadır.

Xiaomi GENPA garanti ne demek?

Yani resmi distribütör aracılığıyla getirilen Xiaomi ürünlerinden alırsanız garanti kapsamında GENPA hizmetinden faydalanabiliyorsunuz. ... Ayrıca cihazı açtığınızda aynı çıkartmaya sahip bir garanti belgesi ve GENPA logolu bir diğer teknik servis bilgilendirme notu çıkıyor.

Xiaomi Türkiye garantisi ne demek?

Xiaomi Türkiye garantisi ile satışa sunulan ürünler, başta akıllı telefonlar olmak üzere, garanti süreci içerisinde bir arıza olması durumunda, Xiaomi güvencesiyle onarılıyor. Kullanıcıların muhatabı da Xiaomi'nin yetkili servisleri oluyor.

Zeynel Abidin ra kim?

Zeynelâbidîn (Arapça: زين العابدين), Ali bin Hüseyin veya Ali el-Asgar (659-713) İslam peygamberi Muhammed'in torunu olan Hüseyin'in oğullarından biridir. Annesi ise İran'ın fethinden sonra Müslüman olup, Hüseyin ile evlenen son Sasani İmparatoru III. Yezdigirt'in kızı olan Sasani-Pers prensesi Şehri Bânû Gazele'dir.

Zeynel Abidin Erdem kimdir nerelidir?

Zeynel Abidin Erdem
Doğum Mardin, Türkiye
MilliyetTürk
EğitimDoktora
Meslekİş adamı
4 satır daha

Genpa izmir hangi kargo ile anlaşmalı?

Genpa'dan satın aldığınız tüm ürünler Türkiye'nin en büyük lojistik şirketlerinden biri olan Yurtiçi Kargo ile dağıtılmaktadır. Tüm ürünlerin teslimatı hem Genpa.com, hem de Yurtiçi Kargo şirketlerinin garantisi altındadır.

KVK hangi cihazlara bakıyor?

Cep telefonu servisi konusunda alanında uzman bir marka olan KVK, pek çok çeşitli markanın cep telefonu için servis hizmeti sunmaktadır. KVS servis noktalarına ulaşarak Samsung, Apple, Sony, HTC, ZTE, Huawei, Honor, Lenovo, Alcatel, Xiaomi, Asus gibi pek çok farklı markanın telefonlarını tamir ettirebilirsiniz.

Xiaomi garantisi GENPA mı?

EVOFONE'un Türkiye distribütörlüğünü üstlenmesiyle beraber, firma GENPA ile çalışmaya başladıklarını da duyurdu. Yani resmi distribütör aracılığıyla getirilen Xiaomi ürünlerinden alırsanız garanti kapsamında GENPA hizmetinden faydalanabiliyorsunuz.