Galatasaray Beşiktaş Maçı Hangi sahada?

İçindekiler:

  1. Galatasaray Beşiktaş Maçı Hangi sahada?
  2. GS nasil sampiyon olur?
  3. Galatasaray Beşiktaş derbi maçı hangi kanalda?
  4. Galatasaray Hangi seneler şampiyon oldu?
  5. Beşiktaş maçını kim yönetecek?
  6. Lig tv hangi kanalda?

Galatasaray Beşiktaş Maçı Hangi sahada?

Süper Lig'de mücadele eden iki takımdan Beşiktaş iç saha maçlarını Beşiktaş'taki Vodafone Park'ta oynarken, Galatasaray'ın iç saha maçlarına Sarıyer'deki Türk Telekom Stadyumu ev sahipliği yapmaktadır.

GS nasil sampiyon olur?

Ligin son haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında puan eşitliği bozulmazsa ikili averajın eşit olması nedeniyle genel averaj devreye girecek. Beşiktaş'ın mevcut averajı 44'ken Galatasaray'ın averajı ise 42. İki takım ligi aynı puanda tamamlarsa genel averajda üstün olan taraf şampiyon olacak.

Galatasaray Beşiktaş derbi maçı hangi kanalda?

Galatasaray, Süper Lig'in 40. haftasında bugün lider Beşiktaş'la karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç, saat 20.30'da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS HD 1'dan ekranlara gelecek.

Galatasaray Hangi seneler şampiyon oldu?

Üst üste şampiyon olma rekoru ise 1997-2000 yılları arasında dört kez üst üste şampiyon olan Galatasaray'dadır. Ayrıca Galatasaray 1971-1973, Trabzonspor 1979-1981 ve Beşiktaş 1990-1992 dönemlerinde üç kez üst üste şampiyon olmuştur.

Beşiktaş maçını kim yönetecek?

Ligde zirve yarışının kritik maçlarından olan Galatasaray-Beşiktaş derbisini Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Hüseyin Göçek olacak.

Lig tv hangi kanalda?

Lig TV 2, Digiturk' (HD), 205 (salon) ve 778 (ticari) numaralı kanallarından izlenebilecek.