Sofra Compass Group kimin?

İçindekiler:

  1. Sofra Compass Group kimin?
  2. Sofra yemek Sahibi Kim?
  3. Nihat Kartal Kimdir?
  4. Euroserve kimin?
  5. Compass Group hangi ülkenin?
  6. Yaşar Büyükçetin kimdir?
  7. Obasan sahibi kim?
  8. Scolarest nedir?
  9. Webnak neden kapandı?
  10. Baha Aslanoba kim?
  11. Webnak kapandı mı?
  12. BuldumBuldum ne oldu?
  13. Nestle Su hangi ülkeye ait?

Sofra Compass Group kimin?

Sofra/Compass Group Türkiye küresel ve başarılı bir FTSE 100 şirketi olan Compass Group PLC'nin bir parçasıdır. 600.000 çalışanıyla yaklaşık 45 ülkede 55.000'den fazla müşteri noktasında her yıl 5.5 milyar öğün yemek servis eden Compass Group PLC'nin, küresel gücü ve deneyimiyle, müşterilerimiz için en uygun çözümleri, ...

Sofra yemek Sahibi Kim?

Dünya lideri yemek ve destek hizmetleri sağlayıcısı Compass Group PLC'nin bir parçası olan Eurest Services, her sektörden farklı ölçeklerdeki işletme ve endüstri kuruluşlarına konukseverlik yaklaşımıyla, tek noktadan yürütülen ve yönetilen kapsamlı hizmetler sunan önde gelen bir tesis hizmetleri sağlayıcısıdır.

Nihat Kartal Kimdir?

NİHAT KARTAL KİMDİR 1964 yılında İstanbul'da doğdu. Turizm İşletme Mezunu olan Kartal, iş hayatına 1979 yılında Sheraton Otel de stajyer olarak başladı. Evli ve bir kız, bir erkek 2 çocuk sahibi olan Nihat Kartal yirmi beş yıldır Sofra Grup'ta görev alıyor.

Euroserve kimin?

Dünya lideri yemek ve destek hizmetleri sağlayıcısı Compass Group PLC'nin bir parçası olan Euroserve Güvenlik, sizin, çalışanlarınızın ve misafirlerinizin konforu için tecrübe ve özen ile uluslararası “know how”ı lokal anlayışla birleştirerek, her sektörden her ölçekte şirkete modern ve teknolojik entegre çözümler ...

Compass Group hangi ülkenin?

Yıllık cirosu 22,6 milyar pounda ulaşan, dünyanın altıncı işvereni olan ve Türkiye'de 25 bin kişiyi istihdam eden İngiliz şirketi Compass Group, Türkiye'deki yatırımlarını artırarak sürdürecek.

Yaşar Büyükçetin kimdir?

Yaşar Büyükçetin, iş dünyasında birçok kişinin yakından tanıdığı bir girişimci ve profesyonel yönetici. P&G'de çeşitli kademelerde yönetici olarak görev aldıktan sonra 1994 yılında Türkiye'nin ilk lojistik şirketi Cargotech'i kurdu.

Obasan sahibi kim?

Bursa, İstanbul ve Kocaeli'deki tesisleri ile hazır yemek sektöründe Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer alan Obasan, 14.5 milyar sterlin ciroya sahipCompass Group tarafından satın alındı. Sofra Grup ismi altında sürdürüyor.

Scolarest nedir?

Dünya lideri yemek ve destek hizmetleri sağlayıcısı Compass Group PLC'nin bir parçası olan Scolarest, okul çağındaki çocuklarımıza ve gençlerimize sadece sağlıklı ve lezzetli yemekler sunmakla kalmıyor, “Ye-Öğren-Yaşa” felsefemizle onlara sağlıklı bir yaşam için rehberlik etme görevini de üstleniyor.

Webnak neden kapandı?

2018 yılında üç önemli girişim Webnak, 1V1Y ile Buldumbuldum.com kapandı. Bu girişimleri bu noktaya getiren nedenlerin başında ise yaşadıkları finansal zorluk ve pazarda umdukları etkiyi yaratamamaları var. ... Bir kısmı finansal zorluk yaşadı, bir kısmı ise pazarda umduğu etkiyi yaratamadı.

Baha Aslanoba kim?

1971 yılında Bursa'da doğdu. 11 yaşında yatılı olarak geldiği Galatasaray Lisesi ikinci evi, okulun bulunduğu semt Beyoğlu ise sanat ve tarihle bezenmiş dokusu, renkli kültürel yapısı ile yaşamını büyük ölçüde etkileyen adresi oldu. Lisans eğitimini A.B.D. UCLA İşletme Bölümü'nde tamamladı.

Webnak kapandı mı?

Hasan Aslanoba da aldığı kararla 2018 yılının sonunda Webnak'ı kapatma kararı aldı. Konuyla ilgili gelişmeleri sorduğumuz Aslanoba, bununla ilgili şöyle açıklama yaptı: “31.12.2018'de Webnak'ın faaliyetini, ürünpazar uyumu gerçekleşmediği için sona erdirdik.

BuldumBuldum ne oldu?

Bugün Twitter üzerinden açıklamalar yapan BuldumBuldum.com kurucusu ve CEO'su Güçlü Gökozan, bugünden itibaren BuldumBuldum.com'u ve tüm operasyonlarımızı kapatma kararı aldığını duyurdu.

Nestle Su hangi ülkeye ait?

Nestlé S.A. ya da Société des Produits Nestlé S.A., merkezi Vevey, İsviçre'de bulunan, dünyanın en büyük yiyecek ve içecek üreticisidir.