1 haftada diş nasıl beyazlar?

İçindekiler:

  1. 1 haftada diş nasıl beyazlar?
  2. Parlak dişlere nasıl sahip olunur?
  3. Tek diş beyazlatma nasıl yapılır?
  4. Tek diş sararması nasıl geçer?

1 haftada diş nasıl beyazlar?

Bir çay kaşığı karbonatı bir kabın içerisine atarak üzerine limon sıkınız. Daha sonra karışımda köpükler oluşana kadar karıştırınız. Daha sonra diş fırçanıza karışımdan bir miktar sürerek dişlerinizi fırçalayabilirsiniz. Bu karışımı bir haftada en fazla 2 sefer uygulamanızı tavsiye ederiz.

Parlak dişlere nasıl sahip olunur?

Düzenli diş bakımı Beyaz ve parlak dişlerin en temel yolu elbette ki, diş bakımını düzenli olarak yapmaktan geçiyor. Dişlerinizi günde en az 2 kere olacak şekilde fırçalamak, diş ipi, arayüz fırçası, gargara gibi hijyen ürünlerini düzenli kullanmak, dişlerinizi istediğiniz forma getirecektir.

Tek diş beyazlatma nasıl yapılır?

Lazerle diş beyazlatma yapılırken önce renkleşen kanal tedavili diş ya da dişlerin eski dolguları açılır ve dişlerin içine beyazlatma maddesi yerleştirilerek üstü geçici bir dolguyla kapatılır. Uygulamanın ardından hastaya 3-5 gün sonrasına tekrar randevu verilir ve dişteki beyazlama durumu gözlenir.

Tek diş sararması nasıl geçer?

Diş Sararmasını Engelleyici Doğal Yöntemler 1 çay kaşığı karbonat, 2 damla zeytinyağı ve yarım limonun suyundan oluşan bir kür meydana getirip, diş fırçanızı bu küre batırdıktan sonra dişlerinizi fırçalayabilirsiniz. Fesleğen de dişlerin beyazlatılmasında oldukça etkili bir bitkidir.