BP'nin türkiye sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. BP'nin türkiye sahibi kimdir?
  2. Türkiye'de kaç tane BP benzin istasyonu var?
  3. BP Türkiye'den çıkıyor mu?
  4. BP benzin istasyonu kime ait?
  5. Dunyanin en buyuk petrol şirketi hangisi?
  6. Sun Pet kimin?
  7. BP indirim kart nerelerde geçerli?
  8. Türkiyede kaç tane Opet istasyonu var?
  9. PO hangi ülkenin?
  10. Sunpet hangi ülkenin?
  11. BP indirim kart nasıl alırım?
  12. Opetin kaç tane istasyonu var?
  13. Türkiye'de kaç tane Opet istasyonu var?

BP'nin türkiye sahibi kimdir?

Bilginler A.Ş.

Türkiye'de kaç tane BP benzin istasyonu var?

"Bugün Türkiye'de 700 servis istasyonumuz var, her yıl yeni istasyonlar eklemeye devam ediyoruz. Her gün istasyonlarımızda ürün ve hizmetlerimizle ortalama 300 bin müşteriye hizmet sağlıyoruz.

BP Türkiye'den çıkıyor mu?

BP, Türkiye'deki akaryakıt dağıtım sektöründen çekilmeyecek BP Kurumsal İletişim Direktörü Murat LeCompte, Türkiye'deki yatırım planlarında herhangi bir değişikliğe gidilmeyeceğini belirterek, şirketin Türkiye'de 650 akaryakıt istasyonu bulunduğunu, bu sayıyı iki yıl içinde 800'e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

BP benzin istasyonu kime ait?

William Knox D'Arcy Charles Greenway, 1st Baron Greenway BP/Kurucuları

Dunyanin en buyuk petrol şirketi hangisi?

Liste
SıraŞirketEndüstri
1Exxon Mobil CorporationPetrol ve doğal gaz
2Royal Dutch ShellPetrol ve doğal gaz
3WalmartPerakende
4Sinopec GroupPetrol ve doğal gaz
39 satır daha

Sun Pet kimin?

SUNPET, büyük şehirlerdeki güvenilir akaryakıtı Anadolu'ya da ulaştırmak için yola çıkmış, Anadolu'nun kalkınmasına destek olmayı kendine ilke edinmiş bir OPET markasıdır. Müşterilerine bu amaçla hizmet verirken, Anadolu insanının sevgi, saygı, misafirperverlik, yardımlaşma ve hoşgörü değerlerini sahiplenmiştir.

BP indirim kart nerelerde geçerli?

8. Kart, kart hamili tarafından, Türkiye genelinde sadece BP Club İndirim Kart programı dahilinde bulunan BP istasyonlarından ve ileride programa dahil edilebilecek üye işyerlerinde yapılan ürün ve hizmet alımında, özel kart okuyucu terminalinde okutulmak suretiyle indirim kazanmak için kullanılacaktır.

Türkiyede kaç tane Opet istasyonu var?

İstasyon Sayısı
OPETSUNPETTOPLAM
1.1784971.675

PO hangi ülkenin?

Petrol Ofisi A.Ş., Vitol Group'un sahibi olduğu, petrol ve petrol ürünleri üzerine Türkiye'de ticari faaliyet gösteren anonim şirket.

Sunpet hangi ülkenin?

2002 yılında Koç Holding Enerji Grubu'nun %50'sine ortak olduğu OPET, Türkiye'nin 2. büyük akaryakıt dağıtım şirketi olup, OPET'in sahip olduğu SUNPET markası ile toplamda 1500'ün üzerinde istasyona sahiptir.

BP indirim kart nasıl alırım?

Yeni BP Club üyesi olacak müşterilerin öncelikle kartlarını aktifleştirmesi gerekmektedir. Kartların aktifleştirilmesi için AKTIF yazıp bir boşluk bırakarak 16 haneli BP Club kart numarasını, yine bir boşluk bırakarak AD ve tekrar boşluk bırakarak SOYAD'ın 2802'ye kısa mesaj (SMS) olarak gönderilmesi yeterlidir.

Opetin kaç tane istasyonu var?

2002 yılında Koç Holding Enerji Grubu'nun %50'sine ortak olduğu OPET, Türkiye'nin 2. büyük akaryakıt dağıtım şirketi olup, OPET'in sahip olduğu SUNPET markası ile toplamda 1500'ün üzerinde istasyona sahiptir.

Türkiye'de kaç tane Opet istasyonu var?

İstasyon Sayısı
OPETSUNPETTOPLAM
1.1784971.675