Turkcell Dijital servis nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Turkcell Dijital servis nasıl iptal edilir?
  2. Turkcell Dijital Operatör paralı mı?
  3. Turkcell'in dijital servisleri nelerdir?
  4. Dijital operatör servisi nedir?
  5. Turkcell hizmetleri nelerdir?
  6. Hızlı giriş dijital operatör nedir?
  7. Vodafone sesli mesaj ücreti ne kadar?
  8. Türk Telekom sesli mesaj ücretli mi?

Turkcell Dijital servis nasıl iptal edilir?

IPTAL SEKRETER yazıp 2200'a göndererek veya Dijital Operatör Uygulaması "Ayarlarım"-"Çağrı Ayarlarım" bölümünden iptal edebilirsiniz.

Turkcell Dijital Operatör paralı mı?

Dijital Operatör Uygulaması'nı Apple Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Yurt dışındayken Uygulama üzerinden kullandığınız internet için yurt dışı internet tarifesi üzerinden ücret ödersiniz. ... Dijital Operatör Uygulaması iptal edilen bir uygulama değildir.

Turkcell'in dijital servisleri nelerdir?

Turbo Fırsat Avantaj+
  • Arama, Fatura ve TL.
  • Bilgi.
  • Eğlence. fizy. Dergilik. Playcell.
  • Uygulama. BiP. Dijital Operatör. Paycell.

Dijital operatör servisi nedir?

Dijital Operatör Uygulaması'yla kalan tutarınızı ve paketinizi görüntüleyebilir, faturanızı inceleyip ödeyebilir, size özel cihaz, uygulama ve paket tekliflerini inceleyip satın alabilir, sabit internet ve hatlarınızı ekleyip yönetebilirsiniz. Üstelik tüm taleplerinizi iletip kolayca takip edebilirsiniz.

Turkcell hizmetleri nelerdir?

Dijital Operatör Uygulaması - Ayarlarım
  • Kesintisiz Erişim. Yeni Nesil Veri Merkezi. Bulut (Cloud) Çözümleri. Siber Güvenlik. Yönetilen Hizmetler. Nesnelerin İnterneti (IoT) İş Uygulamaları ile e-Dönüşüm. ...
  • Giriş Yap. Yeni Hat. Fatura Sorgula & Öde. Faturalı Ek Paket Al. Faturasız Paket Yükle. TL Yükle. Bilgisayardan İnternet Yükle.

Hızlı giriş dijital operatör nedir?

turkcell'in gsma tarafından dünya çapında cep telefonu numarası aracılığıyla kimlik doğrulaması yapılabilmesi amacıyla geliştirilen mobile connect çözümüne dayanan ücretsiz servisidir.

Vodafone sesli mesaj ücreti ne kadar?

Telesekreter servisinden faydalanabilmeniz için yapılan yönlendirmeler ve size bırakılan mesajları dinlemek ücretsizdir. Telesekreter servisine mesaj bırakan abonelerimiz mevcut tarifeleri üzerinden ücretlendirilirler. Ek olarak hizmet bedeli vergiler dahil 1,90TL dir.

Türk Telekom sesli mesaj ücretli mi?

Telesekreter servisine mesaj bırakırken kendi tarifeniz üzerinden ücretlenirsiniz, ek olarak hizmet bedeli 0,81 TL/mesaj şeklindedir. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. ... Kendi Türk Telekom mobil hattınızdan ve diğer Türk Telekom mobil hatlarından 999'u arayarak Telesekreter mesajlarını yurt içinden dinleme ücretsizdir.