Özgüven Mimarlık kimin?

İçindekiler:

  1. Özgüven Mimarlık kimin?
  2. Uğur Özgüven kimdir?
  3. Özgür Onur Özgüven kimdir?
  4. Mimarlar şirket kurabilir mi?
  5. Mimarlar Odası Büro Tescil Belgesi Nedir?
  6. Proje müellifi şantiye şefi olabilir mi?
  7. Mimarlar Odası Büro Tescil Belgesi nasıl alınır?
  8. Fenni mesul şantiye şefi olabilir mi?

Özgüven Mimarlık kimin?

Mimar Uğur Özer Özgüven ve İnşaat Mühendisi Özgür Onur Özgüven tarafından 2004 yılında kuruldu. İstanbul ve Ankara olmak üzere iki merkezden yönetilen Özgüven, mimarlık ve inşaat sektöründe 50 kişilik profesyonel kadrosuyla hizmet veriyor.

Uğur Özgüven kimdir?

Uğur Özer Özgüven, İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi(YTU) Mimarlık Fakültesi'nden 2003 yılında mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi(İTÜ) Mimarlık Bölümünde 'Mimari Tasarım' Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Halen çeşitli devlet ve vakıf üniversitelerinde dersler vermektedir.

Özgür Onur Özgüven kimdir?

Özgür Onur Özgüven; 12.02.1976 Ankara doğumlu, ilk orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. ... Yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü Özgüven Mimarlık ve İnşaat A.Ş yatırım, proje, anahtar teslimi inşaat ve uygulama hizmetleri verirken 2016-2021 yılları arasında en hızlı gelişen Türk şirketlerinden biri olmuştur.

Mimarlar şirket kurabilir mi?

Mimarlık Şirketi kuruluşu ortalama bir hafta sürmektedir ve bu süre sonunda gerekli izinleri aldıktan sonra şirketler fatura kesebilecek düzeye gelmektedirler. Bu sektöre yatırım yapmak isteyen girişimciler öncelikle hangi kuruluş yöntemini seçeceklerine karar vermeliler.

Mimarlar Odası Büro Tescil Belgesi Nedir?

Koşulları sağlayan mimarlara Mimarlar Odası tarafından verilen ve her yıl yenilenen, serbest mimarın serbest mimarlık hizmeti yapmaya yetkili olduğunu belirten belgedir.

Proje müellifi şantiye şefi olabilir mi?

c) Serbest olarak çalışmakta olan proje müellifi mimar ve mühendisler müteahhit ve şantiye şefi olarak görev üstlenebilirler.

Mimarlar Odası Büro Tescil Belgesi nasıl alınır?

Sermaye Şirket Ortağı Üyelerin “İlk Büro Tescil Başvurusu” İçin İstenen Evraklar:
  1. Başvuru formu.
  2. Şirket yevmiye defterinin 2021 noter onaylı sayfasından fotokopi.
  3. Şirket ana sözleşmesinin yayınlandığı ticaret sicil gazetesi fotokopisi (şirketin iştikal konuları içinde “mimarlık hizmetleri” ibaresi geçmelidir.)
Daha fazla öğe...

Fenni mesul şantiye şefi olabilir mi?

Statik fenni mesul yapım işlerinde müteahhit, şantiye şefi, taşeron, sürveyan olarak görev alamaz.