Zula Turnuvaya nasıl kayıt olunur?

İçindekiler:

  1. Zula Turnuvaya nasıl kayıt olunur?
  2. E-spor nasıl kayıt olunur?
  3. Zula Growe hangi takımda?
  4. Esports Lisansı nasıl alınır?
  5. Zula takım kaç kişi?
  6. Bisiklet Sporcu Lisansı nasıl çıkartılır?
  7. Sporcu Lisans Başvurusu Nasıl Yapılır?
  8. Sporcu lisansı nerede çıkarılır?

Zula Turnuvaya nasıl kayıt olunur?

Zula Süper Lig'e nasıl katılabilirim? Zula Süper Ligi'ne davetli olarak veya Rekabet Turnuvası'ndan play-off aşamasına yükselerek katılma şansı yakalayabilirsiniz. Zula Rekabet Turnuvası'na, turnuva başvuru formu açıldıktan sonra takımların aktiflik durumuna göre 512 Zula takımının turnuva başvurusu kabul görür.

E-spor nasıl kayıt olunur?

Herhangi bir oyunda arkadaşlar arasında takım kurarak çevrimiçi turnuvalarda boy göstermek, esporcu olmak için yeterli gözükebilir. Ne var ki işi resmiyete dökmek için espor lisansı alınması gerekiyor. Ülkemizde Türkiye E-Spor Federasyonu (TESFED) üzerinden espor lisansı almak mümkün.

Zula Growe hangi takımda?

En çok tanınan Zula oyuncularından olan Growe, yeni sezonda WTF Espor ekibinde yer alacak.

Esports Lisansı nasıl alınır?

E-Spor Lisansı almak bakkaldan birşeyler almak kadar kolay. Sadece 6 yaşını doldurmuş olmanıza ve bir kaç belgeye ihtiyacınız var....İhtiyacınız olan belgeler;
  1. T.C. Kimlik Numarası Beyanı
  2. Sağlık Raporu.
  3. Doldurulmuş Tescil Fişi.
  4. 2 Adet Vesikalık Resim.

Zula takım kaç kişi?

-128'er takımdan oluşmak üzere toplamda 512 takım Rekabet A, B, C ve D gruplarını oluşturur. -Tekli elemine formatında oynanacak maçların ardından her bir grubu 1. sırada tamamlayan toplam 4 takım, sezon sonunda offline finallerde karşı karşıya gelir.

Bisiklet Sporcu Lisansı nasıl çıkartılır?

Lisanslı bir bisiklet sporcusu olabilmek için ilk olarak Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün (GSGM) öngördüğü Sporcu Lisansının alınması gereklidir. Bisiklet sporu bireysel katılım kabul ettiğinden lisansınızı ferdi lisans ya da bağlı bulunacağınız kulüp lisansı olarak çıkartabilirsiniz.

Sporcu Lisans Başvurusu Nasıl Yapılır?

E-Spor lisansı alabilmeniz için gerekli evraklarınızı Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürlükleri ya da Gençlik ve Spor Merkezleri'ne müraacat gerçekleştirdikten sonra lisans işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Sporcu lisansı nerede çıkarılır?

Lisans çıkarmak isteyen sporcunun aşağıdaki belgeler ile birlikte bağlı bulunduğu il müdürlüğüne müracaat etmesi gerekmektedir. Belgelerin kulüp veya ferdi sporcu tarafından daktilo ya da bilgisayar ile doldurulması şarttır.