Istanbul Medipol Hastanesi hangi semtte?

İçindekiler:

  1. Istanbul Medipol Hastanesi hangi semtte?
  2. Medipol Hastanesi hangi bölümler var?
  3. Istanbul Medipol hangi yakada?
  4. Türkiyede kaç Medipol Hastanesi var?
  5. Medipolun kaç tane hastanesi var?
  6. Nisa Hastanesi nereye bağlı?
  7. Nisa Hastanesi kaç yılında kuruldu?

Istanbul Medipol Hastanesi hangi semtte?

Semt/Mahalle olarak Koşuyolu Mh. ve Kadıköy ilçesine bağlıdır. Özel İstanbul Medipol Hastanesi haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Özel İstanbul Medipol Hastanesi posta kodu 34718.

Medipol Hastanesi hangi bölümler var?

Tıbbi Birimler
  • Cerrahi Tıp Birimleri.
  • Dahili Tıp Birimleri.
  • Diş Hekimliği.
  • Laboratuvar.

Istanbul Medipol hangi yakada?

İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Yerleşkesi Anadolu yakasında Beykoz ilçesi sınırları içerisindedir.

Türkiyede kaç Medipol Hastanesi var?

Vakıf Üniversitesi - Özel Hastane afiliasyon modeli ile sağlık sektörüne dev bir adım atan Medipol Üniversitesi Hastanesi; bünyesindeki 7 hastanesi (Genel Hastane, Diş Hastanesi, Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi, Kadın Doğum Hastanesi, Tüp Bebek Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Göz Hastanesi), uzman akademik kadrosu ve ...

Medipolun kaç tane hastanesi var?

Dört hastane bir arada Medipol Üniversitesi Hastaneler Kompleksi, biri genel hastane, diğerleri; Onkoloji, Kalp-Damar Cerrahisi ve Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi olmak üzere 4 ihtisas hastanesinde; 470 yatak kapasitesi, 25 ameliyathane ve 126 yoğun bakım yatağı ile hizmet verecek.

Nisa Hastanesi nereye bağlı?

Semt/Mahalle olarak Çobançeşme Mh. ve Bahçelievler ilçesine bağlıdır. Özel Nisa Hastanesi haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Özel Nisa Hastanesi posta kodu 34196. Özel Nisa Hastanesi GPS koordinatları 40° 59´ 57.5412" ve 28° 49´ 49.0656".

Nisa Hastanesi kaç yılında kuruldu?

1994'ten bugüne; Nisa Hastanesi, 1994 yılından bu yana güçlü sağlık kadrosu, tıp teknolojisinde en ileri donanımlarıyla, tüm dallarda hizmet vermektedir.