Çukur daki Çeto kimdir?

İçindekiler:

  1. Çukur daki Çeto kimdir?
  2. Çukurda Çeto nasıl öldü?
  3. Erkan AVCI aslen nereli?
  4. Çeto hangi bölümde öldü?
  5. Çukur daki gizli oyuncu kim?
  6. KVP Gürhan kimdir?
  7. Erkan Avcı babası kimdir?
  8. Çukur çeto'yu kim öldürdü?

Çukur daki Çeto kimdir?

ERKAN AVCI KİMDİR? Diyarbakır'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi'ni bitiren başarılı oyuncu, Karadayı dizisinde (Barut) Necdet Güney ve Çukur dizisinde 'Çeto' karakterleriyle geniş kitlelerce tanındı.

Çukurda Çeto nasıl öldü?

Erkan Avcı, Çeto rolüyle Çukur dizisinin 2. sezonuna renk katan isimlerdendi. Yamaç ve ailesinin baş düşmanı Çeto, Koçovalı kardeşlerin ve mahallelilerin direnişine yenik düştü. Peş peşe aldığı darbeler Çeto'nun sonunu getirdi. Ölümü can dostu, yol arkadaşı ve en yakını Mahsun'un elinden oldu.

Erkan AVCI aslen nereli?

Karadayı dizisinde canlandırdığı Barut Necdet karakteri ile ünlenmiştir. Zenne filminde oynadığı Ahmet rolüyle 2011 yılında 48. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır....
Erkan Avcı
Doğum17 Aralık 1982 Diyarbakır, Türkiye
MilliyetTürk
MeslekOyuncu
Etkin yıllar2006-günümüz
1 satır daha

Çeto hangi bölümde öldü?

Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur'un 25 Mart Pazartesi yayınlanan 58. son bölümde beklenmedik bir veda yaşandı. Mahsun, Çeto'nun organ ticareti yaptığını öğrenmesinin ardından büyük hayal kırıklığı yaşamıştı.

Çukur daki gizli oyuncu kim?

Yamaç'a hayatının dayağını atan maskeli ve gizemli adam Çukur dizisinde daha önce hayatını kaybederek diziye devam eden Kemal'den başkası değil. Gizemli ve maskeli adamı daha önce Kemal rolünü canlandıran Uğur Yıldıran canlandırıyor.

KVP Gürhan kimdir?

Erkan Avcı (d. 17 Aralık 1982, Diyarbakır), Türk oyuncudur. Mimar Sinan Üniversitesini bitirmiştir.

Erkan Avcı babası kimdir?

Yavuz Avcı Erkan Avcı/Babalar

Çukur çeto'yu kim öldürdü?

En son Mahsun'un öz babasını öldürmesine sebep olan Çeto'ya daha fazla dayanamayan Mahsun, Çeto'yu öldürdü. Böylece Erkan Avcı'da Çukur kariyerinin sonuna geldi ve diziden ayrıldı. Selim ve Sena, Aliço'nun yardımıyla Mahsun'un babasını bulurlar.