Onur Tuna Kimdir aslen nerelidir?

İçindekiler:

  1. Onur Tuna Kimdir aslen nerelidir?
  2. Onur Tuna hangi bölüm mezunu?
  3. Onur Tuna Türk mü?
  4. Neslihan Atagülün kardeşi kimdir?
  5. Onur Tuna'nın burcu nedir?
  6. Hayat Devam Ediyor Onur Tuna kaç yaşında?
  7. Onur Tuna boyu kaç cm?
  8. Onur Tuna nasil biri?
  9. Neslihan Atagülün annesi nereli?
  10. Kadir Doğulu Kenan Doğulu ile akraba mı?

Onur Tuna Kimdir aslen nerelidir?

Onur Tuna'nin doğumgünü 16 Temmuz 1988. Aslen Çanakkaleli olan Onur Tuna'nin annesi tapu dairesinden emekli memur iken, Onur Tuna'nin babası matematik öğretmenidir. Bir ağabeyi olan Onur Tuna, 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimi aldı.

Onur Tuna hangi bölüm mezunu?

1985'te Çanakkale'de doğdu. Liseyi Bursa'da okudu. Robert Bosch'ta basketbol başta olmak üzere voleybol, masa tenisi ve futbol oynadı. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisansını tamamladıktan sonra, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı'nda bir yıl Sanat Müziği Ses Eğitimine devam etti.

Onur Tuna Türk mü?

Onur Tuna 2 Temmuz 1985 tarihinde Çanakkale'de dünyaya gelmiştir. Aslen Çanakkale'lidir. Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun olmuştur. Ortaokul yıllarında lisanslı olarak voleybol ve basketbol oynamıştır.

Neslihan Atagülün kardeşi kimdir?

İlkay Atagül Neslihan Atagül/Kardeşleri

Onur Tuna'nın burcu nedir?

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk dersleri alan Onur Tuna, oyunculuk kariyerine 2011 yılında Hayat Devam Ediyor adlı dizi ile ilk adımını atmıştır. Son olarak FOX TV'de yer alan Yasak Elma dizisinde Alihan Taşdemir karakterine hayat veren Onur Tuna, 1.95 metre boyunda, 87 kilo ve Yengeç burcudur.

Hayat Devam Ediyor Onur Tuna kaç yaşında?

36 yaşında (2 Temmuz 1985) Onur Tuna/Yaş

Onur Tuna boyu kaç cm?

1,95 m Onur Tuna/Boy

Onur Tuna nasil biri?

Onur Tuna 2 Temmuz 1985 tarihinde Çanakkale'de dünyaya gelmiştir. Aslen Çanakkale'lidir. ... Son olarak FOX TV'de yer alan Yasak Elma dizisinde Alihan Taşdemir karakterine hayat veren Onur Tuna, 1.95 metre boyunda, 87 kilo ve Yengeç burcudur.

Neslihan Atagülün annesi nereli?

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul'da doğdu. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. 2005 yılında Erberk Ajans'a kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okumaktadır.

Kadir Doğulu Kenan Doğulu ile akraba mı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının sevilen jüri üyesi Kemal Doğulu 5 kardeşler. Doğulu'nun kardeşlerinin isimleri ise; Kadir, Asuman, Deniz ve Mehmet. Kenan Doğulu'nun ise Ozan ve Canan isminde 2 kardeşi var. Kemal Doğulu ile Kenan Doğulu arasında herhangi bir akrabalık ilişkisi bulunmuyor.