Yapı Kredi hangi banka?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi hangi banka?
  2. Yapı Kredi ihtiyaç kredisi nasıl çekebilirim?
  3. Yapı Kredi nasil musteri hizmetlerine Baglanma?
  4. Yapı Kredi emekliye kredi veriyor mu?

Yapı Kredi hangi banka?

Yapı Kredi, 1944 yılında Türkiye'de bireylerin daha uygun şartlarda konut sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Kazım Taşkent tarafından kurulan Türkiye'nin ilk özel bankasıdır. Bankanın genel müdürü ise Faik Açıkalın'dır. Günümüzde 1012 şubeye, 4000'den fazla ATM'ye ve 18.000'i aşkın çalışana sahiptir.

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi nasıl çekebilirim?

Bireysel ihtiyaç kredisi başvurularınızı hemen başvur butonuna tıklayarak, internet şubesi, SMS veya tüm Yapı Kredi ATM'leri üzerinden kolayca yapabilirsiniz. SMS ile başvurmak için BIREYSEL (Boşluk) TCKN (Boşluk) Aylık Net Gelirinizi yazıp 4411'e gönderebilirsiniz.

Yapı Kredi nasil musteri hizmetlerine Baglanma?

4 / 08 Sesli Yanıt Sistemimiz aracılığı ile aldığınız hizmetlerin yanı sıra, telefon tuşlarını kullanmadan Ses Tanıma Sistemimiz ile sözcüklerinizi sesli komutlara dönüştürerek ulaşmak istediğiniz piyasa bilgilerini anında alabilirsiniz.

Yapı Kredi emekliye kredi veriyor mu?

Yapı Kredi'den emekli müşterilerimize özel kredi fırsatı. 36 aya varan vade seçenekleriyle dilerseniz masrafsız, dilerseniz düşük faizli kredi alternatiflerini kullanarak, bütçenizi zorlamadan kredinizi geri ödeyebilirsiniz. Üstelik taksitlerinizi ayda bir ya da 3 ayda bir rahat rahat ödeyebilirsiniz.