Dalaman'da yangın nerede?

İçindekiler:

  1. Dalaman'da yangın nerede?
  2. Datça'da yangın nerede?
  3. Milas'ta yangın nerede?
  4. Köyceğiz yangın nerede?
  5. Muğla yangını nerelerde?
  6. Muğla Datça da ne oldu?
  7. Şu anda Bodrumda yangın nerede?
  8. Muğla yangın kontrol altına alındı mı?
  9. Köyceğiz yangın kontrol altına alındı mı?
  10. Muğla Köyceğiz nereye bağlı?
  11. Muğla'da hangi ilçelerde Yangın Var?
  12. Muğla Orman yangınları nerede?
  13. Datça yolu açıldı mı?
  14. Bodrum'da yangın söndürüldü mü?
  15. Bodrumda yangın hangi bölgede?
  16. Muğla Kavaklıdere yangını kontrol altına alındı mı?
  17. Yangınlar kontrol altına alındı mı?

Dalaman'da yangın nerede?

Muğla'nın Dalaman ilçesindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Dalaman'ın Cafer Mahallesi Kuzmuar mevkiindeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alanda, saat 15.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Datça'da yangın nerede?

Datça ilçesinin Kargı Deresi mevkiindeki makilik ve zeytinlik alanda, saat 17.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle bşlayan yangına bölge halkı da koştu. Bölgeden yükselen dumanları görenler, orman ekiplerine bildirdi. Bölgeye hareket eden orman işçileri arazözlerle yangına müdahale etti.

Milas'ta yangın nerede?

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Bafa Mahallesi Danışment ormanlarında çıkan yangın yaklaşık üç saat süren uğraşın sonunda kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışmalarına köylüler ve orman işçileriyle birlikte madencilik şirketinde çalışan işçiler de müdahale etti.

Köyceğiz yangın nerede?

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Otmanlar Mahallesi Şeytanderesi mevkisinde daha önce soğutma çalışmasının yapıldığı belirtilen ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yeniden yangın başladı. Yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan çalışma yürütüldü.

Muğla yangını nerelerde?

29 Temmuz'da Marmaris ve Bodrum'da başlayan, ardından Milas, Köyceğiz, Kavaklıdere, Seydikemer ilçeleri ile devam orman yangınlarında Milas, Köyceğiz ve Kavaklıdere'deki yangınlar aktif şekilde devam ediyor.

Muğla Datça da ne oldu?

Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında saat 15.38'de 5 büyüklüğünde deprem oldu. ... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan bilgilendirmeye göre, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 5 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.

Şu anda Bodrumda yangın nerede?

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Çiftlik Köyü'nün Alazeytin mevkiinde başlayan orman yangını yaklaşık 8 kilometre ilerleyerek köyün bahçelerine kadar girdi. Korku dolu anların yaşanmasına neden olan yangın saat 17.30 sıralarında kontrol altına alındı.

Muğla yangın kontrol altına alındı mı?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yaptı. Bakan Pakdemirli, Muğla'nın Milas ilçesinde 11 gündür süren ve büyük hasara neden olan yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

Köyceğiz yangın kontrol altına alındı mı?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de sosyal medya hesabından, "Muğla Köyceğiz yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor." ifadeleriyle son durumu paylaştı.

Muğla Köyceğiz nereye bağlı?

Adını içinde bulunan gölden alan Köyceğiz Marmaris'in 55 km kuzeyindedir. Muğla iline bağlı bir ilçe olan Köyceğiz'in iç kısımda yer almasından dolayı ilçenin sahili yoktur.

Muğla'da hangi ilçelerde Yangın Var?

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Ağla Mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın, Çayhisar, Zeytinalanı, Pınarköy, Sazak ve Çövenli mahallelerini etkisi altına aldı. Yangının yerleşim yerlerine yaklaşması nedeniyle 5 mahalle tedbiren boşaltıldı. Mahalle sakinleri araçlarla güvenli bölgeye gitmeye başladı.

Muğla Orman yangınları nerede?

Köyceğiz, Milas, Menteşe, Seydikemer, Kavaklıdere ve Yatağan ilçelerinde devam eden orman yangınlarına müdahale sürerken Dalaman Havalimanı yakınlarındaki Kuzpınar mevkisinde orman yangını çıktı. Yangına 3 helikopter, 2 uçak ve karadan çok sayıda ekiple müdahale edildi.

Datça yolu açıldı mı?

Datça Belediyesi, orman yangınları nedeniyle ulaşıma kapatılan Marmaris-Datça yolunun 1 Ağustos Pazar 18.15 itibariyle açıldığını duyurdu. Orman yangınları nedeniyle Marmaris Belediyesi tarafından ulaşıma kapatıldığı duyurulan Marmaris - Datça yolu ulaşıma açıldı.

Bodrum'da yangın söndürüldü mü?

Dün bir basın toplantısı düzenleyen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yangınlarla ilgili son durumu " orman yangınıyla bugüne kadar orman teşkilatımız mücadele etti. ... Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy da sabah saatlerinde Twitter hesabından Antalya, Bodrum ve Marmaris'te orman yangınları söndürüldü.

Bodrumda yangın hangi bölgede?

Muğla'nın Milas ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında alevler Bodrum ilçesinin Gökpınar Mahallesi'ne ulaştı. Beyciler Mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangına müdahale için, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Muğla Kavaklıdere yangını kontrol altına alındı mı?

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Çayboyu Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan orman yangını, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Alevlere Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince havadan ve karadan müdahale edildi.

Yangınlar kontrol altına alındı mı?

Bakan Pakdemirli, yurt genelindeki tüm orman yangınlarının da kontrol altına alındığını açıkladı: "Ülkemizdeki tüm orman yangınları kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor."