Nesine de kupon nasil iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Nesine de kupon nasil iptal edilir?
  2. Nesine en az ne kadar para çekilir?
  3. Nesine iptal edilen maç ne olur?
  4. Nesine de kazanılan para nasıl çekilir?
  5. Spor Toto iptal edilen maç ne olur?

Nesine de kupon nasil iptal edilir?

"Bekleyen Kuponlarım" başlığı altında listelenen kuponlarınızın "Durum" kolonunda bulunan "İptal" butonuna tıklayarak kuponunuzu iptal edebilirsiniz. Spor Toto kuponları oynandıktan sonra 15 dakika içerisinde iptal edilebilir.

Nesine en az ne kadar para çekilir?

Nesine.com hesabınızdan para çekme talebinde bulunabilmeniz için çekmek istediğiniz tutarın en az 10 TL olması gerekmektedir.

Nesine iptal edilen maç ne olur?

İddaa'ya göre herhangi bir nedenden ötürü bir maç ertelenmişse o maçın sonucunun belli olabilmesi için 24 saat içerisinde tekrar oynanması gerekiyor. Eğer maç 24 saat içinde tekrar oynanmazsa karşılaşmanın oranı 1.00 olarak kabul ediliyor. Yani oynanan bahis etkisiz kılınıyor ve kupona bir etkisi olmuyor.

Nesine de kazanılan para nasıl çekilir?

Nesine.com sitesine üyelik bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra “Nesine.com “Hesabım” > ”Para İşlemlerim” > PARA ÇEKME bölümüne ulaşarak, çekmek istediğiniz miktarı girerek para çekme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Spor Toto iptal edilen maç ne olur?

Kupon oynandıktan sonra 15 dakika içerisinde iptal edilebilir. Maçlar iptal olursa ne olur? Bir programda iptal edilen veya gereken tarihlerde oynanamayan müsabaka olduğu takdirde, o müsabakanın sonucu çekilişle belirlenir.