Kral Pop radyo frekansı kaç?

İçindekiler:

  1. Kral Pop radyo frekansı kaç?
  2. Kral Pop kapandı mı?
  3. Kral FM hangi frekans?
  4. Kral Pop TV nasıl izlenir?
  5. Kral TV battı mı?
  6. Kral Fm Ankara frekansı kaç?

Kral Pop radyo frekansı kaç?

Kral Pop Radyo olarak artık İstanbul'da 94.7'den frekansından 94.8 frekansıyla daha iyi bir ses kalitesiyle yeni kulemizden yayındayız!

Kral Pop kapandı mı?

'de kapandı ve onun frekansında Kral Pop TV kuruldu. ... Kral Pop TV kanalı kapanmıştır. tarihi itibarıyla Kral Pop TV ile sadece internet üzerinden yayınlarına devam etmektedirler.

Kral FM hangi frekans?

Kral FM ve Kral Pop radyodan kesintisiz müzik dinlemek için FM frekansları listesi. İstanbul'da Kral FM 92.0 frekansından yayın yapıyor. Ankara'da ise Kral Radyo için FM bandı 102.4'ü açmak gerekiyor.

Kral Pop TV nasıl izlenir?

Pop'un Kral'ı her yerde ! Kral Pop TV'yi Türksat 4A uydusundan, D-SMART 116. kanaldan, TELE DÜNYA 156. kanaldan, KABLO TV S16 kanalından, TURKCELL TV 133. kanaldan, TİVİBU 161. kanaldan Pop'un Kralı her yerde.

Kral TV battı mı?

Vedaya ilişkin sosyal medya açıklamasında kanal "Kral TV, 1 Şubat'tan itibaren yayınlarına sadece dijitalde devam edecek… 1 Şubat itibariyle sadece Kral Mobil Uygulaması, Apple TV Kral Uygulaması, Kral Müzik YouTube Kanalı ve çok yakında Smart TV üzerinden yayınlarına devam edecek!" ifadelerini kullandı.

Kral Fm Ankara frekansı kaç?

Frekanslar
Kral FM Frekansları
Adana105.4
Ankara102.4
Antalya90.2
Aydın (Kuşadası)104.5
23 satır daha