Hepsiburada nasil uye olunur?

İçindekiler:

  1. Hepsiburada nasil uye olunur?
  2. Hepsi burada com üyelik ücretli mi?
  3. Hepsimat nasıl üye olunur?
  4. Hepsiburada cüzdanım nasıl yapılır?
  5. Hepsimat nasıl çalışır?
  6. Hepsimat teslimat noktasi nedir?

Hepsiburada nasil uye olunur?

Üye ol” veya “Sosyal Hesap” butonlarından birine basarak Üyelik Sözleşmesi'ni, Rıza Metni'ni, Çerez Politikası'nı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz. Hepsiburada'ya şifresiz giriş yapabilmek için Google, Apple veya Facebook hesabınızı bağlayabilirsiniz.

Hepsi burada com üyelik ücretli mi?

Hepsiburada'da mağaza açmak ücretsizdir. Hem mağaza açılımında hem de açıldıktan sonra firmalar herhangi bir ücret ödemeden Hepsiburada üzerinde satışlarını yapabilirler. Açma bedellerinin yanı sıra aylık ücretler de bulunmamaktadır.

Hepsimat nasıl üye olunur?

AYRICA HEPSIMAT HIZMETI ICIN HEPSIBURADA ILE IS BIRLIGI YAPMAK ISTEYEN ESNAFLAR, YETKILI ISMI, ILETISIM BILGILERI VE ISYERININ BULUNDUGU IL VE ILCE BILGISI ILE HEPSIMAT@HEPSIBURADA.COM ADRESINE E-MAIL ATARAK KAYIT YAPTIRABILIYOR.

Hepsiburada cüzdanım nasıl yapılır?

Güvenli ve hızlı ödeme yaparsın. Ödeme bilgilerini girerken Banka Kartı/Kredi Kartı/Hepsipay Cüzdanım'ı seç; ister tanımlı kartlarından biriyle, istersen de yeni kart bilgilerini girerek Hepsipay Cüzdanım seçeneğini kullan. Cüzdanı ilk kez kullanacaksan Cüzdanım Sözleşmesi'ni onaylayarak siparişini anında tamamla.

Hepsimat nasıl çalışır?

Hepsimat Hizmeti Nasıl Kullanılıyor? Hepsimat hizmetinden faydalanmak için Hepsiburada alışverişlerinin teslimat bilgileri ekranında yer alan adres bölümünde “Teslimat Noktasına Gönder” seçeneğinin tercih edilmesi ve burada yer alan noktalardan birinin seçilmesi gerekiyor.

Hepsimat teslimat noktasi nedir?

Hepsimat Teslimat Noktası nedir? yerlerinde konumlandırılmış sabit adreslerdir. Hepsimat Teslimat Noktaları'nı seçili AVM'ler, Workinton, Aykargo ve Vestel şubeleri, Petrol Ofisi istasyonları ve esnaf iş yerlerinde bulabilirsiniz.