Arçelik staj başvurusu ne zaman?

İçindekiler:

  1. Arçelik staj başvurusu ne zaman?
  2. Arçelik Fresh Start nedir?
  3. Staj başvurusu nereye yapılır?
  4. Fresh Start Internship Program ne demek?
  5. Staj başvurusu için ne yapılır?
  6. Kariyer kapısından staj başvurusu nasıl yapılır?
  7. Sky Discover nedir?

Arçelik staj başvurusu ne zaman?

Başvurular 21 Ocak – 15 Mart tarihleri arasında bit.ly/ArcelikFreshStart2019 mikro sitesi üzerinden alınmaktadır. Başvurular ön kriterler doğrultusunda değerlendirilerek uygun olan adaylar online işe alım süreçlerimizden geçmektedir.

Arçelik Fresh Start nedir?

Arçelik Fresh Start yeni bir başlangıçtır. ... Fresh Start Programı kapsamında Arçelik'e dahil olan stajyerlerimiz 3 ay boyunca bir mentoreşliğinde bir projeden sorumlu oluyorlar. Stajlarını bitirdiklerinde güzel bir performans sergilemeleri durumunda da kadroya geçme fırsatına sahip oluyorlar.

Staj başvurusu nereye yapılır?

Staj seferberliği için başvurular https://kariyerkapisi. cbiko.gov.tr/ adresinden alınacak. Başvuru yapmak isteyen kişiler 22 Şubat- 22 Mart tarihleri arasında başvurularını yapmak zorundalar.

Fresh Start Internship Program ne demek?

Üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarında okuyan öğrencilerin teoride öğrendikleri bilgileri, dünyanın birçok yerinde lider olan bir teknoloji firmasında deneyimlemesidir. Fresh Start Programı kapsamında Arçelik'e dahil olan stajyerlerimiz 3 ay boyunca bir mentoreşliğinde bir projeden sorumlu oluyorlar.

Staj başvurusu için ne yapılır?

Staj başvuru yapmak için öncelikli olarak bir cv hazırlanmalı ve öğrenim görülen eğitim kurumu tarafınca staj işlemlerine başlanılacağına dair belge hazırlanması gerekmektedir. Bu noktada yanlış bilgi vermekten kaçınılmalı ve staj başvuru sürecini etkili bir şekilde yürütülmesi gerekir.

Kariyer kapısından staj başvurusu nasıl yapılır?

Staj ilanlarını https://kariyerkapisi. cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden takip edip başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Sky Discover nedir?

SKY DISCOVER, Haziran-Eylül ayları arasında 20 iş günü süreyle, üniversitelerin mühendislik fakültelerinin 3. veya 4. sınıflarında öğrenim görmekte olan genç yeteneklerimize yönelik, havacılık ve uzay teknolojileri alanında savunma sanayininin keşfedilmesini sağlayan zorunlu yaz staj programımızdır.SKY DISCOVER ile ...