Spotify öğrenci indirimi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Spotify öğrenci indirimi nasıl kullanılır?
  2. Spotify öğrenci ne kadar 2020?
  3. Spotify için öğrenci belgesi nasıl alınır?
  4. Öğrenci Spotify Nasıl Alınır?
  5. Spotify lise öğrenci oluyor mu?
  6. Netflix öğrenci ne kadar 2021?
  7. Lise öğrencisi nasıl Spotify?

Spotify öğrenci indirimi nasıl kullanılır?

Öğrenci İndirim Teklifini yalnızca tek bir Spotify hesabı için kullanabilirsiniz. Yeterlilik Sağlayan Öğrenci olduğunuzu doğrulamak için, Spotify Yeterlilik Bilgilerinizi alabilir, bu bilgileri SheerID, Inc. ile paylaşabilir ve SheerID, Inc.'den öğrenci durumunuzun onayını alabilir.

Spotify öğrenci ne kadar 2020?

Spotify Premium üyeleri artık aylık 13.99 TL değil 17.99 TL ödeyecek. Aile için alınan Premium üyelik ücretleri ise 20,99 TL'den 26.99 TL'ye çekildi. Öğrenciler için olan Premium üyelik ise artık 6.99 TL değil 8.99 TL. Zamlı ücretler Ocak 2020'den itibaren geçerli olacak.

Spotify için öğrenci belgesi nasıl alınır?

- İster yeni bir üyelik oluşturun, isterseniz de mevcut hesabınızdan devam edin. -Sonrasında tekrar premium bölümüne gidin. - Bu bölümde kart bilgilerinizi girerek işlemi sürdürün. - Karşınıza çıkan SheerID bölümünden öğrenci olduğunuza dair bilgi vermeniz istenecek.

Öğrenci Spotify Nasıl Alınır?

Öğrencilerin premium hesaplarında da aynı olanaklar mevcut, fiyatı ise yalnızca 6,99 TL.
  1. Spotify'ın kendi sitesinden öğrenciler için premium sayfasına girip, "Premium'u Edin" butonuna tıklayın.
  2. Açılan platformdan kendinize hesap oluşturun veya giriş yapın.
Daha fazla öğe...

Spotify lise öğrenci oluyor mu?

Öğrenci için Premium” paketinin bugün 33 yeni ülkede pazara sunulmasıyla birlikte, toplam 36 ülkede** lise ve üniversite öğrencileri, kendi ülkelerinde ödedikleri lokal fiyatın yarısı kadar ücret ödeyip Spotify Premium hesabı sahibi olabilecek.

Netflix öğrenci ne kadar 2021?

Aylık 14.99 USD üyelik ücreti vardır ve öğrencilerin ayda sadece 5 USD ödemesi gerekir. Ayrıca, istediğiniz zaman iptal etmenize olanak tanıyan bir hareket halindeyken ödeme teklif reklamıyla birlikte gelir.

Lise öğrencisi nasıl Spotify?

Öğrencilerin tek yapması gereken, https://www.spotify.com/tr/student adresini ziyaret edip kayıt olmaları. Sonrasında diledikleri yerde diledikleri zaman istedikleri müzik ve sanatçıları dinlemenin tadını çıkarabilirler.