Istanbul Sofya tren bileti kaç lira?

İçindekiler:

  1. Istanbul Sofya tren bileti kaç lira?
  2. Sofya Ekspresi çalışıyor mu?
  3. Sofya Ekspresi ne zaman açılacak?
  4. Trakya Tren seferleri ne zaman başlayacak?
  5. Türkiye'de tren seferleri başladı mı?
  6. Edirne istanbul arası trenle kaç saat?

Istanbul Sofya tren bileti kaç lira?

İSTANBUL-SOFYA TRENİ BİLETİ NE KADAR? Ekspres bilet ücretleri 1 Ağustos 2019'daki güncellemeyle, 2 yataklı vagon için kişi başı 33,48 euro, 1 yataklı vagon için 62,72 euro, 4'lü kuşetli vagon için 28,48 euro, 6'lı kuşetli vagon için 27,88 euro olarak olarak uygulanıyor.

Sofya Ekspresi çalışıyor mu?

Sofya Ekspresi Türkiye'nin Avrupa'ya açılan tren hattı. İstanbul'daki Halkalı Garı'ndan her gün 22.40'ta kalkıyor ve 10 durakta durarak Sofya'ya ertesi sabah 08.43'te varıyor. Dönüş treni ise yine Sofya'dan 21.00'da kalkıyor ve sabah 06.49'da Halkalı'ya varıyorsunuz.

Sofya Ekspresi ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TCDD Taşımacılık ile Bulgar Demiryolları arasında imzalanan anlaşma ile İstanbul-Sofya Ekspresi isimli yeni bir trenin, 20 Şubat itibarıyla seferlerine başlayacağını duyurdu.

Trakya Tren seferleri ne zaman başlayacak?

2 Temmuz 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; 1- Halkalı/Uzunköprü seferleri başlayacaktır. 4- Trenler yol çalışmalarından ötürü 15-20 dk gecikmeli gelebilmektedir. 5- Yolculuğumuzda maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim.

Türkiye'de tren seferleri başladı mı?

TCDD'nin resmi internet sayfası üzerinden yapılan açıklamaya göre, TCDD seferleri tarihinden itibaren başladı.

Edirne istanbul arası trenle kaç saat?

Bu yolculuk ortalama 4 saat 9 dk sürmektedir. Bölgesel tren Pulman vagon TCDD bilet fiyatları tam 28 TL dir. Edirne'den İlk tren 07:39 saatinde hareket etmektedir. Halkalı'dan ise ilk tren 18:00 saatinde hareket etmektedir.