Wowwo faiz oranı nedir?

İçindekiler:

  1. Wowwo faiz oranı nedir?
  2. Wowwo nedir nasıl çalışır?
  3. Wowwo Cars kimin?
  4. Wowwo Sil Taksit nedir?
  5. Wowwo hangi illerde var?
  6. Otovadeli nasıl çalışır?
  7. Taksitli araba alınır mı?
  8. OtoSOR sistemi nedir?
  9. Vadeli araba almak ne demek?
  10. Oto vade nedir?
  11. Kaç taksitle araba alınır?
  12. Araba alırken kredi kartına kaç taksit?

Wowwo faiz oranı nedir?

Beğendiğiniz ikinci el bir araca sahip olmak isterseniz wowwo ayrıcalıklarıyla sunulan vade farkı olan % 1,59 faiz oranıyla siz de yeni bir araç sahibi olabilirsiniz.

Wowwo nedir nasıl çalışır?

Wowwo.com üzerinden ikinci el araba alımı veya satımı gerçekleştirilmektedir ve bunun sağlanması için arka planda çalışan firmanın özel yazılımı ile güvenli bir sistem bulunuyor. Satın almak istediğiniz araç ile ilgili kategori ve filtreleme gerçekleştirip kriterlerinize göre arama yapabilir.

Wowwo Cars kimin?

Yeşil Holding tarafından hayata geçirilen Wowwo, araç sahibi olmak isteyenleri finanse ediyor. 14.000'i aşkın araç portföyü ile Avrupa'nın en büyük araç stoğuna sahip olan sistem hâlihazırda 30 ilde binlerce üye galerisiyle hizmet ağını genişletiyor!

Wowwo Sil Taksit nedir?

"SİL TAKSİT" Nedir? Wowwo'ya yönlendirdiğiniz her müşteri için 1500 TL'lik ödemenizi "SİL TAKSİT" sistemi ile sildirebilirsiniz. "SİL TAKSİT"'ten yararlanmak çok kolay. Wowwo'yu dostlarınıza tavsiye etmeniz yeterli!

Wowwo hangi illerde var?

İstanbul'da Kartal, Topkapı, Basın Ekspres, İstoç, ve Tuzla lokasyonlarında, İstanbul dışında Ankara, İzmir, Antalya, Bursa'da mega showroomları ve 51 ilde 2.000'den fazla üye galerisi ile hizmet veren Wowwo, vatandaşlarımıza 14 binden fazla araç sunan dev bir sistemdir.

Otovadeli nasıl çalışır?

Yanınızda 4 adet vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanınızı bulundurmanız gerekmektedir. Otovadeli ve müşteri arasında araç alım satımıyla ilgili senetle sözleşme imzalanır. Senetle sözleşmenin ardından noter alım-satım işlemleri başlatılır. Kasko sigorta yapıldıktan sonra aracınız teslim edilir.

Taksitli araba alınır mı?

Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmeliği'ne göre daha önce taksitle araç satışı yapılamıyordu. ... Yapılan değişiklikle 60 aya kadar taksitle taşıt satın alınabilecek.

OtoSOR sistemi nedir?

Otosor; tüketicilerin peşinat ödemeden katılabilecekleri bir sistemi temsil etmektedir. Otosor; hem sıfır hem de ikinci el araçlarda müşteri odaklı, dürüst ve kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Bilhassa ikinci el araç kategorisinde sayısız seçeneğinin olduğunu söyleyebiliriz.

Vadeli araba almak ne demek?

Vadeli araba, araç satın almalarında kişiye sağladığı ödeme kolaylığı nedeniyle, tüketicilerin en sık tercih ettiği ödeme yöntemlerinden biridir. ... El bir otomobilin hayali kuruyor. Kısacası, araba alma sürecinde tüketicilerin mutlaka gelirlerine uyan ve ödeme güçlüğü çekmeyecekleri arabalar tercih etmesi gerekir.

Oto vade nedir?

Oto Vadeli ikinci el araç denince akla gelen firmalar arasındadır. Firmanın, alanında en bilinen şirket gruplarından biri olan “Maygold” bünyesinde kurulduğu bilinmektedir. Pek çok araç alım satımı sadece bu seçeneklerle kısıtlanmaktadır. ... Üstelik araçların kiralanabilmesi için uzun dönem şartı da bulunmamaktadır.

Kaç taksitle araba alınır?

Ticaret Bakanlığı'nın otomobil taksit düzenlemesine göre, konuttaki taksit sınırı kaldırılırken, nihai fatura değeri 120 bin lira ve bu tutarın altında olan taşıt satışlarında bin liranın üzerinde olup 300 bin lirayı geçmeyenlerde bin liranın üzerinde olup 750 bin lirayı aşmayanlarda ...

Araba alırken kredi kartına kaç taksit?

Yapılan açıklamalara göre; 120 bin TL ve bu tutarın altında olan taşıt satışlarında bin ile 300 bin TL arası olan taşıt satışlarında bin ile 750 bin TL arası olan taşıt satışlarında bin TL üzerinde olan taşıt satışlarında 24 ay taksit yapılacak.