Afganistan Hindistan arası kaç saat?

İçindekiler:

  1. Afganistan Hindistan arası kaç saat?
  2. Hindistan türkiye arası uçakla kaç saat?
  3. Hindistan ile istanbul arası uçakla kaç saat?
  4. Istanbuldan Hindistana arabayla kaç saat?
  5. Afganistan Mersin arası kaç km?
  6. Türkiye Hindistan uçuş var mı?
  7. Çin türkiye arası gemi ile kaç saat?
  8. Çine gidip gelmek ne kadar?

Afganistan Hindistan arası kaç saat?

Hindistan ile Afganistan arasındaki mesafe Hindistan ile Afganistan arasındaki en kısa mesafe (havayolu) 1.769,02 km. Rota planlayıcısına göre Hindistan ile Afganistan arasındaki en kısa yol, 2.750,09 km. Sürüş süresi yaklaşık.35h 37min.

Hindistan türkiye arası uçakla kaç saat?

türkiye ile hindistan Arası Uçakla 6 saat 37 dakika sürmektedir. türkiye - hindistan arasındaki uçuş mesafesi 4637 km dir. 4637 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 6 saat 37 dakika zaman almaktadır. Aktarmalı uçuşlarda bu süre biraz daha artabilmektedir.

Hindistan ile istanbul arası uçakla kaç saat?

istanbul ile hindistan Arası Uçakla 7 saat 26 dakika sürmektedir. istanbul - hindistan arasındaki uçuş mesafesi 5206 km dir. 5206 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 7 saat 26 dakika zaman almaktadır.

Istanbuldan Hindistana arabayla kaç saat?

Hindistan Uçak Bileti
Nüfus1 milyar 327 Milyon
Ort. Yemek Fiyatı25 INR
Ort. İçecek Fiyatı10 INR
İstanbul - Yeni Delhi Uçuş Süresi7 Saat
İstanbul - Yeni Delhi Uçuş Mesafesi4.500 Km
5 satır daha

Afganistan Mersin arası kaç km?

Mersin-Kabil arası uçuş mesafesi toplam 3177 kilometre. İki şehir arasındaki uçak yolculuğu 3 saat 50 dakika sürüyor.

Türkiye Hindistan uçuş var mı?

Türk Hava Yolları, Hindistan sınırları içinde 11 farklı noktaya uçuyor: Ahmedabad, Amritsar, Bangalore, Yeni Delhi, Kalküta, Haydarabad, Kochi, Madras, Mumbai, Thiruvananthapuram ve Tiruchirappalli. ... Diğer Hindistan şehirlerine gitmek isteyen yolcuların bu havalimanları üzerinden aktarma yapmaları gerekiyor.

Çin türkiye arası gemi ile kaç saat?

Gümrük işlemleri ve sıkıcı evrak işlerinde yaşanan problemler sebebiyle yükün gecikmesi gibi problemlerle karşılaşmayacağınız Çin nakliye hizmetlerimiz, için ortalama süremiz 18-20 gün olmaktadır. Ülkelerarası nakliyat ve yasal prosedürler konusunda profesyonel ekiplerimizce en ince detaya kadar planlanır.

Çine gidip gelmek ne kadar?

Dönemsel olarak degismekle birlikte ortalama Çine gidip gelmek için en düsük uçak bileti 750-950 dolar civarindadir. Orada kalacaginiz otellerde ortalama günlük 50-70 dolar civarindadir. Uzak sehirler arasinda seyahat etmek için uçak biletleri ortalama 100-150 dolar civarindadir.