Mersinin kaç mahallesi var?

İçindekiler:

  1. Mersinin kaç mahallesi var?
  2. Mersin Yenişehir kaç mahalle var?
  3. Mersin merkez ilçeleri nelerdir?
  4. Mersin'e bağlı kaç köy var?
  5. Yenişehir Mersinin ilçesi mi?
  6. Mersin Kuzeykent Mahallesi nereye bağlı?
  7. Mersin Pozcu hangi semtte?
  8. Mersin ilçeleri kaç tane?
  9. Mersinin merkez ilçesi neresi?
  10. Tarsus Mersinin ilçesi mi?
  11. Yenişehir Mersin nereye bağlı?
  12. Mersin Hangi şehire yakın?

Mersinin kaç mahallesi var?

MERSİN ilçelerine bağlı mahalle, köy sayıları ve isimleri listelenmiştir. MERSİN ilinin plakası 33, MERSİN ilinin ilçe sayısı 13, MERSİN ilinin mahalle sayısı 805, MERSİN ilinin köy sayısı 0.

Mersin Yenişehir kaç mahalle var?

YENİŞEHİR MAHALLELERİ VE KÖYLERİ, MERSİN
İLÇE ADIYENİŞEHİR MAHALLE SAYISIYENİŞEHİR KÖY SAYISI
YENİŞEHİR320

Mersin merkez ilçeleri nelerdir?

Merkezdeki ilçeleri Akdeniz, Mezitli, Yenişehir, Toroslar; diğer ilçeleri ise Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Silifke, Tarsus, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar ve Mut'tur. Toplam on üç ilçesi bulunur.

Mersin'e bağlı kaç köy var?

Mersin
İlçe Sayısı:13
Belediye Sayısı:14
Köy Sayısı:0

Yenişehir Mersinin ilçesi mi?

Yenişehir, Mersin ilinin bir ilçesi olup, Güneyde Akdeniz, Kuzeyde otoban, doğuda müftü deresi, batıda Mezitli Belediyesi sınırları içinde kalan alanın yüzölçümü 3681 hektardır.

Mersin Kuzeykent Mahallesi nereye bağlı?

MERSİN ili YENİŞEHİR ilçesi (MERKEZ beldesine) bağlı KUZEYKENT mahallesinin bağlı olduğu belediyenin niteliği BÜYÜKŞEHİR İLÇE'dir.

Mersin Pozcu hangi semtte?

Semt/Mahalle olarak Güvenevler Mh. ve Yenişehir ilçesine bağlıdır. Pozcu Lisesi haritası Mersin ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Pozcu Lisesi posta kodu 33140. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 14 metredir.

Mersin ilçeleri kaç tane?

Mersin ilinde 13 ilçe vardır. Akdeniz, Mezitli, Toroslar ve Yenişehir büyükşehirin metropol ilçeleridir. Diğer ilçelerden nüfusu en fazla olan Tarsus'dur.

Mersinin merkez ilçesi neresi?

Merkezdeki ilçeleri Akdeniz, Mezitli, Yenişehir, Toroslar; diğer ilçeleri ise Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Silifke, Tarsus, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar ve Mut'tur.

Tarsus Mersinin ilçesi mi?

Mersin ilinde 13 ilçe vardır. Akdeniz, Mezitli, Toroslar ve Yenişehir büyükşehirin metropol ilçeleridir. Diğer ilçelerden nüfusu en fazla olan Tarsus'dur.

Yenişehir Mersin nereye bağlı?

Yenişehir, Mersin ilinin 13 ilçesinden birisidir. Batısında Mezitli, doğusunda Akdeniz, kuzeydoğusunda ise Toroslar ilçesi bulunmaktadır. Mersin ilinin merkez ilçelerinden birisidir....Yenişehir, Mersin.
Yenişehir
Mersin
ÜlkeTürkiye
İlMersin
Coğrafi bölgeAkdeniz Bölgesi
15 satır daha

Mersin Hangi şehire yakın?

Mersin Hangi Bölgede? Mersin, 2 milyona yakın nüfusu ile Akdeniz Bölgesi sınırlarında kalan bir şehirdir. Buna göre Mersin'in; Adana, Niğde, Karaman ve Konya olmak üzere 4 farklı sınır komşusu bulunmaktadır.