MSI hangi ülkenin malı?

İçindekiler:

  1. MSI hangi ülkenin malı?
  2. MSI kime ait?
  3. MSI nasıl bir marka?
  4. MSI yayını nedir?
  5. Rampage hangi ülkenin?
  6. Acer kime ait?

MSI hangi ülkenin malı?

MSI markası, 1986 tarihinde New Taipe bölgesinde kurulmuş bulunan Tayvan asıllı bir elektronik şirketidir.

MSI kime ait?

MSI (açılımı Micro-Star International) 1986 yılında New Taipe bölgesinde kurulmuş olan Tayvan asıllı bir elektronik şirketidir. MSI markası dünyanın en büyük bilgi teknolojileri üreticilerinden bir tanesidir. MSI şirketinin genel merkezi Zhonghe Bölgesi, Taipei Tayvanda bulunmaktadır.

MSI nasıl bir marka?

MSI aynı zamanda ATI ve NVIDIA Ekran Kartları ve Anakartlar üretmektedir. MSI Kalite konusunda kesinlikle mükemmel bilgisayarlar üretmektedir. ... Bilgisayarları yıllarca kullanılabilecek kapasitede ürünlerdir. Günümüzde masaüstü bilgisayarlarının çoğu MSI anakart veya Ekran Kartı kullanmaktadırlar.

MSI yayını nedir?

MSI, farklı deniz sahalarını kapsamak için çok çeşitli telsiz sistemleri kullanılarak gönderilen deniz emniyeti ve özellikle uyarılarla ilgili çeşitli mesajlar içerir. Bu tür bilgiler sağlayan sistemlerin yayınlanan uyarı bilgilerini her milliyet ve her büyüklükteki geminin alabilmesini sağlaması gerekir.

Rampage hangi ülkenin?

Hayır Türk malı değil. Firma olarak Türkiye'de kuruldu, lakin ürünleri Çin'de fason (meriven altı) üretilen ürünlere marka basıp yerli diye satıyorlar.

Acer kime ait?

Acer (Çince: 宏碁股份有限公司), Tayvan merkezli bir bilgisayar ve donanım üreticisi. HP ve Dell'in ardından 2009 yılının dördüncü çeyreği itibarıyla dünyanın en büyük 3. bilgisayar üreticisidir. Ürünleri arasında masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, ekran, bilgisayar yan ürünleri, dijital fotoğraf makineleri vb. bulunmaktadır.