E devletten kosgeb kredi başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. E devletten kosgeb kredi başvurusu nasıl yapılır?
  2. Kosgeb kuruluş desteği nasıl alınır?
  3. Kosgeb den hibe kredi nasıl alınır?
  4. Kosgeb başvuru ne zaman?
  5. Kosgeb kredi başvurusu son gün ne zaman?
  6. Kimler KOSGEB desteği alamaz?

E devletten kosgeb kredi başvurusu nasıl yapılır?

Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler www.kosgeb.gov.tr adresindeki 'E-Hizmetler' menüsünden 'Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu' alt menüsünü seçerek online başvuru yapabilecektir.

Kosgeb kuruluş desteği nasıl alınır?

Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler www.kosgeb.gov.tr adresindeki “E-Hizmetler” menüsünden “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu” alt menüsünü seçerek online başvuru yapabilecektir.

Kosgeb den hibe kredi nasıl alınır?

Kredilerden yararlanabilmek için yapmanız gereken en önemli husus derslere katılarak girişimcilik sertifikası almaktır. Daha sonra başvuracağınız kredilere bu sertifika ile başvurursunuz. Sertifikası olmayanlara kredi kullandırılmaz. İş yeriniz size ait olmalıdır.

Kosgeb başvuru ne zaman?

3 – tarihleri arasındaki ilk başvuru döneminde başvurusu reddedilen işletmeler, koşulları karşılıyorsa başvuruda bulunabilecek.

Kosgeb kredi başvurusu son gün ne zaman?

Başvuruda Son Tarih: 9 Temmuz KOBİ'lerimiz hemen hemen bütün işlem ve başvurularını online olarak yapabiliyorlar. Burada da yine işletmelerimiz e-devlet şifresi ile giriş yapıp başvurularını yapabiliyorlar. Yapılan başvurular bir değerlendirme sürecinden geçiyor.

Kimler KOSGEB desteği alamaz?

Bununla ilgili KOSGEB'den destek alabilir miyim? Hayır. İşletme, sahip ve ortakları ile bunların eşinden, annesinden, babasından, kardeşinden, çocuğundan ve bunların sahibi/ortağı olduğu işletmelerden destek kapsamında mal/hizmet satın alamaz, böyle bir durumun tespit edilmesi durumunda destek ödemesi yapılmaz.