PP kısaltması ne demek?

İçindekiler:

  1. PP kısaltması ne demek?
  2. Turizm pp ne demek?
  3. PP ambalaj ne demek?
  4. PP kapak ne demek?
  5. Otel pp ne demek?
  6. Makalede pp ne demek?
  7. Telefonda SS almak ne demek?
  8. Pp bag ne demek?
  9. Pp Nedir geri dönüşüm?
  10. Spiralli defter ne demektir?
  11. Pp ne demek ingilizce argo?
  12. Makalede ss ne demek?
  13. Pp ne demek İngilizce argo?

PP kısaltması ne demek?

PP, internette çok sık kullanılan kısaltmalardan biridir. Profil Picture'ın kısaltması olan PP, Profil Fotoğrafı anlamına geliyor.

Turizm pp ne demek?

PP Profile Picture yani profil fotoğrafı ifadesinin kısaltmasıdır.

PP ambalaj ne demek?

Isıya ve kimyasal maddelere dayanıklı olan ambalajlara denir. Ketçap, mayonez, cips bisküvi vb. ürün gruplarında pp ambalaj kullanılmaktadır.

PP kapak ne demek?

PP kapak defteri korumak üzere geliştirilmiş bir kapak tipidir. Ürün tüm bu özellikleri ile öğrencilerin, çalışanların tercih ettiği defter türleri arasında yer alır.

Otel pp ne demek?

Bu konsept tam olarak “Tam Pansiyon” konseptine benzer ve bazı oteller bir kaç artı çalışma ile biz “Tam Pansiyon Plus” konseptiyiz demiştir. Bu otellerde kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemekleri ücretsiz olup gün içerisindeki alkolsüz içeceklerde ücretsizdir.

Makalede pp ne demek?

açılımı preview presettir. önizleme monitörlerine de pp monitörü denir.

Telefonda SS almak ne demek?

Telefonunuzun ekranının resmini çekebilir (ekran görüntüsü) veya video olarak kaydedebilirsiniz. Ekranınızın görüntüsünü aldıktan sonra resmi veya videoyu görüntüleyebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Pp bag ne demek?

Polipropilen Çuval daha doğru bir şekilde PP Torba/Çuval veya PP Dokuma Torba/Çuval olarak adlandırılır. ... PP Torbalar, gıda, tekstil, kuruyemiş, gübre, toz, çimento, granül halindeki kimyasalların vb. paketlenmesinde yaygın olarak kullanıldığı endüstriyel ambalajlama için ideal bir seçim haline gelmiştir.

Pp Nedir geri dönüşüm?

Polipropilen plastik sert ve hafiftir. ... PP aynı zamanda, tek kullanımlık çocuk bezleri, kovalar, plastik şişe kapakları, margarin ve yoğurt kapları ve ip için yaygın olarak kullanılmaktadır. PP'nin yeniden kullanım için güvenli olduğu kabul edilir ve üretilen ürünler de geri dönüştürülebilir.

Spiralli defter ne demektir?

Spiralli defter, bir diğer bilinen adıyla telli defter, sol ya da üst tarafından spiral geçirip birleştirilerek üretilen defterlerdir.

Pp ne demek ingilizce argo?

p.p. (per procurationem)

Makalede ss ne demek?

22. Kaynaktan aynen alıntı yapıldıysa, kaynağa atıfta bulunurken sayfa numarası mutlaka verilmelidir. Türkçe metinde kaynaklara atıfta bulunurken sayfa bilgisi için "s." veya "ss." Kullanılmalıdır (yazar tarafından hangi gösterim şekli seçiliyorsa tüm makalede aynı olmalıdır.).

Pp ne demek İngilizce argo?

p.p. (per procurationem)