Tuğçe ve Büşraya ne oldu?

İçindekiler:

  1. Tuğçe ve Büşraya ne oldu?
  2. Tuğçe ve Büşra nin katili kim?
  3. Tuğçe ve Büşra'nın katili tutuklandı mı?
  4. Tuğçe Yıldırım Büşra Karabacak nasıl öldü?
  5. Büşra Büyükşen tutuklandı mı?
  6. Büşra Büyükşen katili itiraf etti mi?
  7. Necla Büyükşen Metin Büyükşen katili kim?
  8. Müge Anlı Çağla'nın katili bulundu mu?
  9. Osman Büyükşen cinayeti çözüldü mü?
  10. Hande çinkitaş katili kim?

Tuğçe ve Büşraya ne oldu?

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde cansız bedenleri bulunan 10 yaşındaki Büşra Karabacak ve kuzeni Tuğçe Yıldırım cinayeti 15 yıl sonra çözüldü. Savaştepe'de 'da okula giderken kaybolan Büşra Karabacak ve Tuğçe Yıldırım'ın, 44 gün sonra cansız bedenleri bulundu.

Tuğçe ve Büşra nin katili kim?

15 yıl önce kaybolduktan 44 gün sonra cesetleri bulunan Büşra Karabacak ve kuzeni Tuğçe Yıldırım'ın cinayet şüphelisi olarak Seyhan ve Ayhan Yakar kardeşler, tutuklandı.

Tuğçe ve Büşra'nın katili tutuklandı mı?

Başlatılan soruşturmada, cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan Seyhan Yakar ve kardeşi Ayhan Yakar'ın DNA'ları ile Büşra ve Tuğçe'nin tırnaklarının arasında bulunan doku örnekleri uyuştu. Bunun üzerine Yakar kardeşler 2017'de tutuklandı.

Tuğçe Yıldırım Büşra Karabacak nasıl öldü?

Okula giderken kuzeniyle birlikte öldürülerek bir menfezde cesedi bulunan Tuğçe Karabacak'ın babası Mustafa Karabacak, olayla ilgisi olduğu iddia edilen zanlıların müebbet hapis cezası almasını istedi.

Büşra Büyükşen tutuklandı mı?

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz başkanlığında cinayet dosyası 8 ay önce yeniden ele alındı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 13 Temmuz günü düzenlenen operasyonda aralarında Büşra Büyükşen, Uğur Büyükerşen ve eşi Betül Büyükşen'in de bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.

Büşra Büyükşen katili itiraf etti mi?

Soruşturma kapsamında, saldırganların adresi karıştırması sonucu Büyükşen çiftinin öldürüldüğü yönünde bilgilere ulaşıldı. Bu iddia kapsamında gözaltında bulunan 25 şüpheli arasındaki A.B. ve E.T.'nin yapılan sorgulamada itirafta bulundukları öğrenildi.

Necla Büyükşen Metin Büyükşen katili kim?

KİRALIK KATİL ANKARA'DA YAKALANDI Konya'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce öldürülen Necla Büyükşen ve eşi Metin Büyükşen çiftinin cinayet şüphelilerden biri, Afganistan uyruklu Hamidullah A., dün gece Ankara'da yakalandı.

Müge Anlı Çağla'nın katili bulundu mu?

15 yaşındayken öldürülen Çağla Tuğaltay'ın katili hala bulunamadı.

Osman Büyükşen cinayeti çözüldü mü?

Büyükşen cinayeti 3 yıl sonra çözüldü. ... Cinayeti azmettirdiği öne sürülen Abdullah Başdemir ve sevgilisi Esra Taş ile cinayete yardım ettikleri belirtilen ve Büyükşen çiftiyle aynı mahallede oturan Zeki Okşen ile kuzeni Mustafa Okşen tutuklandı.

Hande çinkitaş katili kim?

O örneğin de baba Nezih Çinkitaş'a ait olduğu ortaya çıktı. Bunun dışındaki bütün delillerin tamamı sanıkların aleyhine” dedi. 2000 yılında öldürülen ve katil zanlısı meçhul olan Çağla Tuğaltay'ın annesi Gülnur Tuğaltay da destek olmak için adliyeye geldi. Tuğaltay, “Önce Çağla katledildi.