McAfee kaç para?

İçindekiler:

  1. McAfee kaç para?
  2. McAfee Internet Security ne işe yarar?
  3. McAfee nasıl indirilir?
  4. Windows Defender nasıl aktif edilir?
  5. McAfee kime ait?

McAfee kaç para?

McAfee® Total Protection, internet yaşamınız için virüsten koruma, kimlik ve gizlilik koruması sağlar. *Bugün 149,95 TL 1 yıllık başlangıç fiyatından ödeyin.

McAfee Internet Security ne işe yarar?

McAfee LiveSafe çevrimiçi ve çevrimdışı koruma ile virüsler, çevrimiçi tehditlere ve fidye yazılıma karşı koruyan ödüllü virüsten koruma programıdır. Bu gibi birden çok özelliği kapsar: McAfee® Security Android ve iOS cihazlarınız için ayrıca PC'leriniz, Mac'leriniz ve daha fazlası için cihazlar arası koruma sağlar.

McAfee nasıl indirilir?

McAfee tüketici ürünlerini indirip yükleme
  1. home.mcafee.com adresine gidin.
  2. Hesabım'ı tıklatın.
  3. Oturum Aç'ı tıklatın. Zaten bir McAfee hesabınız varsa: McAfee hesabınızın e-posta adresini yazın. McAfee hesabınızın parolasını yazın. Oturum Aç'ı tıklatın. McAfee hesabınız yoksa: Şimdi Kaydol'u tıklatın. İstemleri izleyin.

Windows Defender nasıl aktif edilir?

Microsoft Defender Güvenlik Duvarı'nı açmak veya kapatmak için: Başlat düğmesi > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Güvenliği ve ardından Güvenlik duvarı ve ağ koruması'nı seçin. Windows Güvenliği ayarlarını açma. Bir ağ profili seçin.

McAfee kime ait?

McAfee Inc. McAfee Inc, Kaliforniya, ABD merkezli antivirüs ve bilgisayar güvenliği yazılımları üreticisi kuruluş. McAfee 19 Ağustos 2010'da Intel tarafından 7.68 milyar $'a (5 milyar £) satın alınmıştır.