Bixby Türkçe oldu mu?

İçindekiler:

  1. Bixby Türkçe oldu mu?
  2. Bixby nedir ne ise yarar?
  3. Samsung bixby nasıl devre dışı bırakılır?
  4. Bixby hangi dilleri destekliyor?
  5. Bixby nasıl kullanılıyor?
  6. Bixby tuşu nerede?

Bixby Türkçe oldu mu?

Samsung, Galaxy S8 lansmanında tanıttığı sanal asistanı Bixby'i global anlamda kullanıcılara ulaştırmada çeşitli sıkıntılar yaşamıştı. ... Ancak Samsung, Galaxy Note 8'in tanıtımına bir gün kala bu sorunun üstesinden gelmişe benziyor.

Bixby nedir ne ise yarar?

Samsung Bixby, İngilizce ve Korece dil destekleri bulunan bir asistandır. İngilizce ve Korece harici dil desteği bulunmamaktadır. Bunun haricinde Samsung Bixby Türkçe yapma ve bu şekilde kullanmak mümkündür. Her ne kadar Bixby Voice'de Türkçe dil desteği olmasa da Bixby asistan arayüzünün Türkçe kullanılması mümkün.

Samsung bixby nasıl devre dışı bırakılır?

Galaxy S modellerinde Bixby Voice'ı kapatma Açılan menüde sağ üst kısımdan tıklanan üst üste üç noktadan sonra “Ayarlar” yazısına gelmeniz gerekiyor. Bu noktada karşınıza çıkan Bixby Voice seçeneğinin tikini kaldırırsanız kişisel asistanınız artık aktif olmaktan çıkıyor.

Bixby hangi dilleri destekliyor?

Samsung Bixby, ilk yayınlandığı dönemde yalnızca Korece, Mandarince ve İngilizce dillerini destekliyordu. Belli bir süre sonra Fransızca, İtalyanca, İspanyolca ve Almanca olmak üzere Avrupa dilleri desteklenmeye başladı.

Bixby nasıl kullanılıyor?

Bixby düğmesine bastıktan veya Bixby dedikten sonra size cevap verecek olan sesli asistan ile konuşarak veya yazarak etkileşime geçebileceksiniz. Bixby talep ettiğiniz işlevin başlatılmasını ya da bilginin gösterilmesini sağlayacak.

Bixby tuşu nerede?

Bixby tuşunu sık kullanılan uygulamayı açmak için kullanmak amacıyla aşağıdaki adımları takip edin: Ayarlar'ı açın. Aşağı doğru kaydırarak Gelişmiş özellikler bölümüne girin. Burada yer alan Bixby tuşu seçeneğine tıklatın.