Telefon pasaport kayıtlı olduğu nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. Telefon pasaport kayıtlı olduğu nasıl anlaşılır?
  2. Imei kaydı nasıl yapılır 2021?
  3. Yurtdışından gelen telefonu 120 günü geçerse ne olur?
  4. Pasaport kayıtlı telefon ne zaman kapanır?
  5. Eski pasaport kayıtlı telefonlar kapanır mı?

Telefon pasaport kayıtlı olduğu nasıl anlaşılır?

Birinci yöntem ve kolay olanı, cihaz menüsünden telefon uygulamasına girip, aranacak numara bölümüne *#06# tuşlamak ve arama yapmak. Kısa süre içerisinde ekrana barkod ile birlikte bir dizi numara gelecek. Eski cihazlarda sadece numara gelebilir, endişelenmenize gerek yok.

Imei kaydı nasıl yapılır 2021?

kimlik numarası ya da yabancı kimlik numarasına sahip olan kişiler, e-devlet kapısı üzerinden sisteme giriş yaparak, e-işlemler kısmından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu başlığı altında yer alan hizmetler bölümünden öncelikle cihazın kayıt hakkını sorgulaması, cihaz kayıt hakkı mevcutsa da IMEI kaydet alanındaki ...

Yurtdışından gelen telefonu 120 günü geçerse ne olur?

Kurum kayıtlarında yer almadığı halde kullanımda olduğu tespit edilen ve siyah listeye eklendiği tarihten itibaren 120 günlük kullanım süresi içinde kayıt altına alınmayan elektronik cihazlar, "kaçak cihaz" olarak görülmeye devam edilecek ve kullanıma kapatılacak.

Pasaport kayıtlı telefon ne zaman kapanır?

Yurt dışından getirilen cihazlar, yurda giriş tarihinden itibaren 120 gün kayıt yaptırmadan kullanılabilmektedir. Belirtilen süre içerisinde kayıt işlemi gerçekleştirilmeyen cihazlar kayıt dışı olmaları sebebiyle iletişime kapatılmaktadır.

Eski pasaport kayıtlı telefonlar kapanır mı?

E-devlet üzerinden yapılan kayıtlarda pasaport ile ilgili bir evrak istenmiyor. ... Telefon harcı yatırırken, cep telefonunun 15 rakamlı IMEI numarası, kayıt yapacağınız pasaport sahibinin ad ve soyadı, TC Kimlik numarası lazım. Kayıt edilmeyen telefon 120 günde kullanıma kapatılıyor.