The Last of Us 2 kaç saat?

İçindekiler:

  1. The Last of Us 2 kaç saat?
  2. The Last of Us 2 kac CD?
  3. The Last of Us kaç dolar?
  4. The Last of Us 3 gelecek mi?
  5. The Last of Us hikayesi kaç saat?
  6. The Last of Us 2 kaç GB PC?
  7. Last of Us 2 ps5 de oynanır mı?
  8. The Last of Us nasıl bir oyun?
  9. The Last of Us kaç bölümden oluşuyor?
  10. The Last of Us 2 Abby kimdir?
  11. The Last of Us hangi yılda?

The Last of Us 2 kaç saat?

The Last of Us Part II'nin kaç saat uzunluğunda olacağı belli oldu. GQ dergisi ile röportaj gerçekleştiren Neil Druckmann tarafından belirtilene göre oyun yaklaşık 25 - 30 saat arasında bir oynanış süresi sunacak. Oyun sadece tek oyunculu mod içerecek. İlk oyun yaklaşık 15 saat sürüyordu.

The Last of Us 2 kac CD?

Last of Us Part II, 2 disk olacak ve 100 GB alan isteyecek Bunun yanı sıra oyunun depolama alanında kaplayacağı yerin 100 GB olacağı da belirtilmiş.

The Last of Us kaç dolar?

The Last of Us 2 özel paketler En ucuz paket olan Standard Edition, yalnızca oyun ile birlikte 60 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak. Special Edition ise oyun için özel olarak hazırlanmış 48 sayfalık kitapçık, metal saklama kutusu ve oyun ile birlikte 80 dolara satılacak.

The Last of Us 3 gelecek mi?

Konumuz olan The Last of Us Part 3'e dönecek olursak, serinin yapımcılarından olan Neil Druckmann, üçüncü oyununun senaryosunun tamamlandığını resmi olarak açıkladı. Ancak Neil Druckmann, Naughty Dog'un şu sıralar başka projeler peşinde olduğu için serinin üçüncü oyununun yapımına başlanmadığını belirtti.

The Last of Us hikayesi kaç saat?

Oyun hakkında çıkan detaylardan sonra yetkili bir ağızdan oyunun kaç saat süreceği ile ilgili bilgi de geldi. Naughty Dog'dan Arne Meyer, The Last of Us'ın 12 ile 16 saat arasında süreceğini açıkladı.

The Last of Us 2 kaç GB PC?

PC Hocası • Haberler • The Last of Us Part 2 için istenen depolama alanı 100 GB olacak!

Last of Us 2 ps5 de oynanır mı?

PlayStation 5 konsollarında The Last of Us Part II için yayınlanan 1.08 güncellemesi ile artık oyuncular, oyunu hangi kare hızında oynamak istediklerini seçebilirler. Görüntü bölümünden 30 veya 60 FPS kare hızlarıyla oyunu oynamak artık mümkün oldu.

The Last of Us nasıl bir oyun?

Az önce de bahsettiğim gibi, The Last of Us salt bir aksiyon oyunu değil. Yani oyun içinde bazen gizlenerek ilerliyor, bazen de düşmanlarınızı öldürüyorsunuz. ... Oyundaki çevre tasarımı sayesinde bir çok mekanda bu düşman gruplarına karşı gizlice yaklaşıp onları etkisiz hale getirebiliyoruz.

The Last of Us kaç bölümden oluşuyor?

The Last of Us dizisinin 1. sezonu 10 bölümden oluşacak | DonanımHaber.

The Last of Us 2 Abby kimdir?

Ashley Johnson, Ellie rolünü yeniden canlandırırken Laura Bailey ise Abby rolünü üstlendi.

The Last of Us hangi yılda?

14 Haziran 2013 The Last of Us/İlk piyasaya sunulma tarihleri