Muammem ne demek?

İçindekiler:

  1. Muammem ne demek?
  2. Muhammen bedelin altında satış olur mü?
  3. Muhammen ne demek?
  4. E ihale kayıt ücretli mi?
  5. E ihale otomatik teklif verme nedir?

Muammem ne demek?

(ﻣﺨﻤّﻦ) sıf. (Ar. taḫmіn “tahmin etmek”ten muḫammen) Tahmin edilen, yaklaşık olarak hükmedilen.

Muhammen bedelin altında satış olur mü?

Muhammen bedel, ihalenin piyasa değerini belirlemektedir. Bu fiyat, minimum değer olarak karşımıza çıkmaktadır. O ihalenin edeceği en düşük fiyatı bize göstermektedir. Bundan dolayı muhammen bedelin altında fiyat verecek satışın gerçekleştirilebilmesi mümkün değildir.

Muhammen ne demek?

Muhammen bedel ihale yolu ile satışı planlanan taşınır ya da taşınmaz bir malın, piyasa koşullarına göre bilirkişi tarafından tayin edilmiş piyasa değeridir.Devlet İhale Kanununa göre kamu ihalelerinde muhammen bedelin tespitinde idareler yetkilidir.

E ihale kayıt ücretli mi?

Üyelik ücretsizdir. Gerçek kişiler ve tüzel kişiler için üye olma prosedürleri farklıdır. Gerçek kişilerin www.eihale.gov.tr sayfası üzerinden “Üye Ol” bölümünden kayıt yaptırması yeterlidir.

E ihale otomatik teklif verme nedir?

Nasıl Otomatik teklif verebilirim? Belirlenmiş olan otomatik teklif tutarı, teklif verilen otomobilin nihai satış fiyatını belirlemez. ... Girmiş olduğunuz otomatik teklif tutarından daha yüksek bir tutar başka kullanıcı tarafından girildiğinde otomobilin son teklif tutarı sizin girdiğiniz teklif tutarına ulaşır.