FLO iade hangi kargo ile çalışıyor?

İçindekiler:

  1. FLO iade hangi kargo ile çalışıyor?
  2. FLO'nun kapıda ödemesi var mı?
  3. FLO internetten alınan ürün mağazadan teslim alınır mı?
  4. FLO hangi markalar var?
  5. Flo kaç günde iade edilir?
  6. Nine West iade hangi kargo?
  7. DeFacto kapıda nakit ödeme var mı?
  8. FLO mağazaya sipariş nasıl verilir?
  9. FLO'da para iade var mı?
  10. Flo Marka mi?
  11. Flo ayakkabı nerede üretiliyor?
  12. FLO dan alınan ayakkabı iade olur mu?
  13. Alınan Ayakkabı kaç gün içinde değiştirilebilir?
  14. Nine West iade var mı?
  15. Nine West kapıda ödeme var mı?
  16. Koton kapıda nakit ödeme var mı?
  17. DeFacto kapıda ödeme kaç TL?

FLO iade hangi kargo ile çalışıyor?

Ürünlerinizi anlaşmalı olduğumuz Aras Kargo ile Kolay İade kodunuzla ÜCRETSİZ iade edebilirsiniz. İade kodu alınmadan kargo ile gönderilen siparişler için kargo ücreti, müşterilerimiz tarafından ödenmektedir.

FLO'nun kapıda ödemesi var mı?

Merhaba, 50 TL ve üzeri alışverişinizde kapıda ödeme seçeneğimizi kullanabilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneğini kullanabilmeniz için sepetinizde 1 adet ürün olması gerekmektedir.

FLO internetten alınan ürün mağazadan teslim alınır mı?

Siparişinizi isterseniz seçtiğiniz FLO mağazasına, isterseniz sizin belirlediğiniz başka bir adrese teslim edelim. ... Online alışverişlerinizde adres sayfasında, sadece FLO ürünleri için teslimat adresiniz olarak mağazadan teslimat yapılan FLO mağazalarını seçebilir ya da dilediğiniz teslimat adresini girebilirsiniz.

FLO hangi markalar var?

FLO Yaz Kış Seninle!
  • Ayakkabı tercihlerinizde mevsimlerin önemini mutlaka hesaba katmalısınız. ...
  • Yaz aylarının vazgeçilmezi de elbette ki FLO! ...
  • Nike , Adidas , Puma , Hummel , Reebok ve Kinetix gibi dünyaca ünlü yerli ve yabancı markaların yeni sezon ve outlet spor ayakkabı seçeneklerini Flo'da bir arada bulabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Flo kaç günde iade edilir?

Artık flo.com.tr üzerinden alınan ürünler 30 gün içerisinde site üzerinde oluşturulacak iade kodu ile kolayca iade edilebilir. Ürünler, iade kodu yardımıyla ücretsiz kargo ile depolara gönderilebilir ya da mağazalara bırakılabilir.

Nine West iade hangi kargo?

Nine West Marka Ayakkabı İadesi Nine West müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşme neticesinde anlaşmaları olan Aras Kargo ile mağazaya iade yapabilirsiniz denildi.

DeFacto kapıda nakit ödeme var mı?

2000 TL'ye kadar olan siparişlerinizde kapıda ödeme seçeneğimizden faydalanabilirsiniz. Kapıda ödeme hizmet bedeli sadece 6,99 TL'dir. ... Kapıda ödeme yöntemi ile oluşturulan siparişlerinizi en yakın DeFacto mağazamıza iade ederek, iadelerinizi nakit olarak tahsil edebilirsiniz.

FLO mağazaya sipariş nasıl verilir?

İnternette sipariş, mağazadan alışveriş! Şimdi flo.com.tr'den ürünlerini seç, sana en yakın FLO mağazasını işaretle, siparişini tamamla ve mağazadan teslim al!

FLO'da para iade var mı?

Ürün, kargo paketinin üzerindeki e-irsaliye ya da faturasıyla birlikte pakete koyulur. gerçekleştirilmelidir. Ortalama 14 iş günü içerisinde, para iadesi gerçekleşecektir.

Flo Marka mi?

Marka Profili FLO Ayakkabı, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır. Üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.

Flo ayakkabı nerede üretiliyor?

Hadımköy Kıraç'ta bulunan tesislerinde üretim yapan Ziylan Taban Sanayi, Fransa'nın önde gelen taban markası SKLOP'un da Türkiye'deki lisanslı üreticisi ve ihracatçısı konumundadır. Günde 120 bin çift ayakkabı tabanı üretim kapasitesine sahiptir.

FLO dan alınan ayakkabı iade olur mu?

Artık flo.com.tr üzerinden alınan ürünler 30 gün içerisinde site üzerinde oluşturulacak iade kodu ile kolayca iade edilebilir. Ürünler, iade kodu yardımıyla ücretsiz kargo ile depolara gönderilebilir ya da mağazalara bırakılabilir.

Alınan Ayakkabı kaç gün içinde değiştirilebilir?

İade Süresi (Cayma Hakkı) Kaç Gündür? Alıcı; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, malı teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Nine West iade var mı?

Artık ninewest.com.tr üzerinden alınan ürünler 30 gün içerisinde site üzerinde oluşturulacak iade kodu ile kolayca iade edilebilir. Ürünler, iade kodu yardımıyla ücretsiz kargo ile depolara gönderilebilir ya da mağazalara bırakılabilir.

Nine West kapıda ödeme var mı?

Kapıda ödeme seçeneği bulunmamaktadır.

Koton kapıda nakit ödeme var mı?

Sitemizden alışveriş yaparken kredi kartı ve anlaşmalı bankalara ait ATM/Debit kartı yada Kapıda Ödeme aracılığıyla ödeme yapabilirsiniz. ... Koton'da yapacağınız alışverişlerde Yurtiçi tüm Master, Visa ve Troy özellikli kredi kartları kullanılabilir.

DeFacto kapıda ödeme kaç TL?

2000 TL'ye kadar olan siparişlerinizde kapıda ödeme seçeneğimizden faydalanabilirsiniz. Kapıda ödeme hizmet bedeli sadece 6,99 TL'dir.