Manisada kaç tane mahalle var?

İçindekiler:

  1. Manisada kaç tane mahalle var?
  2. Manisa'da kaç tane ilçe var?
  3. Manisa en büyük ilçesi hangisi?
  4. Manisa kaç tane köyü var?
  5. Manisa Yunus Emre nereye bağlı?
  6. Manisa'nın ilçelerini sayar mısınız?
  7. Manisada hangi mahalleler var?
  8. Manisa Alevi mi?
  9. Türkiye haritası Manisa nerede?
  10. Manisa Kula hangi ilçeye bağlı?
  11. Manisa'nın kaç tane kazası var?
  12. Manisa nufusu kac 2021?
  13. Manisa Ulupark hangi mahallede?
  14. Manisa Arda Mahallesi hangi ilçeye bağlı?
  15. Çorum'da kaç Alevi köyü var?
  16. Manisa yön olarak nerede?

Manisada kaç tane mahalle var?

MANİSA ilçeleri detaylarına ilçe adına tıklayarak ulaşabilirsiniz. MANİSA ilçeleri alfabetik sırasına göre gösterilmiştir. MANİSA ilçelerine bağlı mahalle, köy sayıları ve isimleri listelenmiştir. MANİSA ilinin plakası 45, MANİSA ilinin ilçe sayısı 17, MANİSA ilinin mahalle sayısı 1089, MANİSA ilinin köy sayısı 0.

Manisa'da kaç tane ilçe var?

Manisa'nın ilçeleri 17 tanedir.

Manisa en büyük ilçesi hangisi?

2020 nüfus sayım verilerine göre, en kalabalık ilçe Yunusemre, nüfusu en az olan ise Köprübaşı ilçesidir.

Manisa kaç tane köyü var?

Manisa'ya bağlı 17 ilçe, 85 belediye ve 781 köy bulunmaktadır.

Manisa Yunus Emre nereye bağlı?

Yunusemre, Türkiye'nin Ege Bölgesi'nde bulunan Manisa ilinin ilçelerinden biridir. 'de TBMM'de kabul edilen 6360 sayılı kanun ile Manisa merkez ilçesinin ikiye bölünmesi sonucu ilçe olmuştur....
Yunusemre
ÜlkeTürkiye
BölgeEge
İlManisa
İdare
10 satır daha

Manisa'nın ilçelerini sayar mısınız?

Manisa'nın ilçeleri sırasıyla; Ahmetli, Akhisar, Alaşehir, Demirci, Gölmarmara, Gördes, Kırkağaç, Köprübaşı, Kula, Salihli, Sarıgöl, Saruhanlı, Selendi, Soma, Turgutlu, Şehzadeler, Yunusemre şeklindedir.

Manisada hangi mahalleler var?

  • Aşağıçobanisa.
  • Hacıhaliller.
  • Hamzabeyli.
  • Karaağaçlı
  • Karaoğlanlı
  • Sancaklıbozköy.
  • Sancaklıiğdecik.
  • Selimşahlar.
Daha fazla öğe...

Manisa Alevi mi?

Alevî Çepniler ise daha çok Ordu, Giresun, Balıkesir, Manisa, İzmir, Çanakkale, Burdur, Gaziantep gibi illerde yerleşiktirler. ... Geri kalanları ise bugün hala Deliorman yöresinde Alevî olarak hayatlarını sürdürmektedirler.

Türkiye haritası Manisa nerede?

Anadolu Yarımadası'nın batısında, Ege Bölgesi'nin ortasında yer alır. Doğudan Uşak ve Kütahya, güneyden Aydın ve Denizli, kuzeyden Balıkesir ve batıdan İzmir ile komşudur. 27°08' ve 29°05' doğu boylamları ile 38°04' ve 39°58' kuzey enlemleri arasında yer alır.

Manisa Kula hangi ilçeye bağlı?

Kula ilçesi; Ege Bölgesi'nin İç Batı Anadolu bölümünde, Manisa ili sınırları içinde, Anadolu'yu Ege Bölgesi'ne bağlayan İzmir – Ankara (D–300) Karayolu üzerinde yer almaktadır....Kula İlçesinin Bazı Merkezlere Olan Uzaklıkları
Manisa
Uzaklık (km)118
İlçelerTurgutlu
Uzaklık (km)87
8 sütun daha

Manisa'nın kaç tane kazası var?

Manisa'nın ilçeleri sırasıyla; Ahmetli, Akhisar, Alaşehir, Demirci, Gölmarmara, Gördes, Kırkağaç, Köprübaşı, Kula, Salihli, Sarıgöl, Saruhanlı, Selendi, Soma, Turgutlu, Şehzadeler, Yunusemre şeklindedir. Manisa'nın Kaç İlçesi Vardır? Manisa'nın 17 tane ilçesi vardır.

Manisa nufusu kac 2021?

Manisa 2021 nüfusu, tahmini verilere göre 1.455.451. Bu nüfus verisi, eski yıllarıdaki nüfus artış hızlarına göre tahmini hesaplanmıştır. Manisa 2021 resmi nüfus bilgileri 2022 yılının başında açıklanacaktır.

Manisa Ulupark hangi mahallede?

Şehzadeler ilçesine bağlıdır. Ulupark haritası Manisa ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Ulupark posta kodu 45010.

Manisa Arda Mahallesi hangi ilçeye bağlı?

Arda Mahallesi Haritası Şehzadeler ilçesine bağlıdır. Arda Mahallesi haritası Manisa ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Arda Mahallesi posta kodu 45020. Arda Mahallesi GPS koordinatları 38° 37´ 1.3548" ve 27° 25´ 16.0716".

Çorum'da kaç Alevi köyü var?

Çorum bu özelliği ile diğer illerden biraz farklı bir ildir. Çorum Merkeze bağlı 81 kasaba ve köyde Alevi nüfusu yaşamaktadır.

Manisa yön olarak nerede?

2.1. Manisa'nın Konumu Manisa, Batı Anadolunun denize kıyısı bulunmayan fakat kıyıya en yakın ilidir. 27 08' ve 29 05' doğu boylamları ile 38 04' ve 39 58' kuzey enlemleri arasında yer alır. Doğudan Uşak ve Kütahya, Batıdan İzmir, kuzeyden Balıkesir, güneyden Aydın, güneydoğudan Denizli illeri ile çevrilidir.