Balon etek nedir?

İçindekiler:

  1. Balon etek nedir?
  2. Kat kat etek ne denir?
  3. Kaşe etek nedir?
  4. Regular etek ne demek?
  5. Balon etek üstüne ne giyilir?
  6. Maksi etek ne demek?
  7. Midi boy etek nasıl kombinlenir?
  8. Regular fit etek ne demek?
  9. Maksi boy ne demek?
  10. Maxi etek boyu nedir?
  11. Midi eteğin üstüne ne giyilir?
  12. Regular kesim gömlek ne demek?
  13. Regular fit bol kesim ne demek?
  14. Maxi boy kaç cm?

Balon etek nedir?

Kemerinden sonrasında kabararak aşağıya doğru inen etek modellerine balon etek denmektedir. Balon etekler, kabarık olduğundan kullanımı kolay ve görüntüsü şıktır. Yaz aylarında balon etek kombinleri farklı renklerde ve desenlerde popülerliğini korumaktadır.

Kat kat etek ne denir?

Katmanlı etek (tiered skirt): Kat kat olan, uzun ve bazen farklı desenlerde kumaşlarla dikilen etek modelidir.

Kaşe etek nedir?

Kaşe kumaş kendine özellikleri olan tok yapıda ve kalın olması ile kış ayları için oldukça uygun bir kumaştır. Kaşe kumaş sık dokunmuş bir kumaştır. Kaşe kumaş unisex bir kumaştır. ... Kaşe kumaş; mont, pardösü, etek, takım elbise, yelek, kaban, ceket ve manto gibi birçok giyim ürünlerinde kullanılmaktadır.

Regular etek ne demek?

Regular fit kıyafetin sıradan, standart kesimi anlamına gelir. Regular fit slim fit farkı biraz daha bolluk payı verilerek kesilir. Bu bolluk ise kıyafetin içerisinde daha rahat hareket etmenizi sağlar. ... Slim fit kadar kaslı ve fit bir vücuda ihtiyaç duyulmayan rahatça kalıbına girebileceğiniz bir kesimdir.

Balon etek üstüne ne giyilir?

Her yaşa ve ortama hitap ediyor balon etekler. Bu model etekleri, ister şık bir stiletto ile isterseniz de yazın babet, kışın da ankle boot'lar ile kullanabilirsiniz. Bu eteklerle kısa üstler çok moda ama eteğin içine sokacağınız uzun bir bluz ile de rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Maksi etek ne demek?

Genel olarak boyu, ayak bileklerine kadar uzanan eteklere maxi etek denir.

Midi boy etek nasıl kombinlenir?

Midi boy eteğinizi sade bir bluzla ve deri ceketle kombinleyebilirsiniz. Kısa topuklu bir ayakkabı ile görünümü tamamlayabilirsiniz. Her mekana uyum sağlayabilecek bir kombin elde etmiş olursunuz. Eteğin kesimi ise pileli, plise ve çan olabilir.

Regular fit etek ne demek?

Regular fit kıyafetin sıradan, standart kesimi anlamına gelir. Regular fit slim fit farkı biraz daha bolluk payı verilerek kesilir. Bu bolluk ise kıyafetin içerisinde daha rahat hareket etmenizi sağlar. ... Slim fit kadar kaslı ve fit bir vücuda ihtiyaç duyulmayan rahatça kalıbına girebileceğiniz bir kesimdir.

Maksi boy ne demek?

Maksi elbise diğer adıyla maksi boy elbise, bileğe kadar uzanan hatta ayakkabıyı dahi kapatacak kadar boyu olan uzun elbiselerdir.

Maxi etek boyu nedir?

Boyu ayak bileklerine kadar olan, uzun eteklere maxi etek adı verilir. Kişiyi olduğundan daha uzun gösteren maxi etekler, yanlış kullanıldığı takdirde tam tersi, sizi daha kısa gösterecektir.

Midi eteğin üstüne ne giyilir?

Midi Etek Üstüne Ne Giyilir? Midi etek üstüne gömlek, kazak, bluz, crop top üst, halter yaka bluz, tişört, bluz, badi, askılı üstler, uzun kollu üstler, fakir kol üstler kullanabilirsiniz.

Regular kesim gömlek ne demek?

Regular fit kıyafetin sıradan, standart kesimi anlamına gelen bir terim olarak karşımıza çıkmaktadır. Regular fit ile slim fit arasındaki en önemli farkı biraz daha bolluk payı verilerek kesilir nitelikte olmasıdır. Bu bolluk ise giysinin içerisinde kişinin daha rahat bir şekilde hareket etmesine olanak sağlar.

Regular fit bol kesim ne demek?

Regular fit kıyafetin sıradan, standart kesimi anlamına gelir. Regular fit slim fit farkı biraz daha bolluk payı verilerek kesilir. Bu bolluk ise kıyafetin içerisinde daha rahat hareket etmenizi sağlar. Orta yaşlarda ki erkeklerin modern kesim ile karizmatik ve ideal görünüme sahip olmalarına yardımcı olur.

Maxi boy kaç cm?

Ürünün uzunluğu 118 cm'dir. (1-3 cm arası değişiklik gösterebilir.)