Belko Air Kızılay Esenboğa kaç dakika?

İçindekiler:

  1. Belko Air Kızılay Esenboğa kaç dakika?
  2. Ankara Esenboğa Havalimanından Kızılay'a nasıl gidilir?
  3. Kızılay'dan Esenboğa taksi ne kadar?
  4. Havaş nereden kalkıyor Ankara?
  5. Ankara Aştiden havaalanına taksi ne kadar?
  6. BelkoAir Kaç dakikada gidiyor?
  7. Kızılay Havalimanı taksi ne kadar?
  8. Esenboğa Havalimanı Çankaya Nasıl Gidilir?

Belko Air Kızılay Esenboğa kaç dakika?

442-K Belkoair KIZILAY Esenboğa Havalimanı arası Yolculuk Süresi: Belkoair Otobüsleri Kızılayi şehir merkezinden yaklaşık 55 dakika içerisinde Esenboğa Havalimanı'na ulaşmaktadır (yol durumu, trafik yoğunluğu ve hava şartlarına göre değişkenlik göstermektedir).

Ankara Esenboğa Havalimanından Kızılay'a nasıl gidilir?

Esenboğa Havalimanıdan Kızılay'a Ticari Taksiler ile kolay ve hızlı bir şekilde gidebilirsiniz. Esenboğa Havalimanı Kızılay arası mesafe yaklaşık 32 km dir. Kızılay ile Esenboğa Havalimanı arası taksi ücreti yaklaşık 1 TL arasındadır.

Kızılay'dan Esenboğa taksi ne kadar?

Esenboğa Havalimanı'na belli merkezlerden taksi ile ulaşım süresi ve taksimetre ücretleri şöyle: Kızılay Esenboğa Havalimanı taksi ile ulaşım süresi ortalama 35 dakika, taksimetre ücreti ise yaklaşık 80 TL. Çankaya Esenboğa Havalimanı taksi ile ulaşım süresi yaklaşık 60 dakika, taksimetre ücreti ise ortalama 130 TL.

Havaş nereden kalkıyor Ankara?

Ankara HAVAŞ Otobüsleri Durakları /Yolcu Alma Noktaları: Yeni Hızlı Tren Garı önü (Celal Bayar Bulvarı), Ankamall AVM Karşısı otobüs durağı (Mevlana Bulvarı), Aydınlıkevler Lisesi Karşısı Otobüs Durağı, Pursaklar Aile Yaşam Merkezi Karşısı Otobüs Durağı

Ankara Aştiden havaalanına taksi ne kadar?

Aşti Otogar Esenboğa Havalimanı Ankara için güncel (2019) taksimetre açılış ücreti 4.6 TRY olup kilometre başına tarife 3.4 TRY 'dir.

BelkoAir Kaç dakikada gidiyor?

Araçlarımızın şehir merkezinden havalimanı istikametine ilk hareket noktası AŞTİ'dir Daha sonrasında sırasıyla yüksek hızlı tren garı,eski tren garı ve Atatürk Kültür merkezine ulaşmaktadır.Aştiden sonrasında her durak arası takriben 10 dakika sürmektedir.(trafik yoğunluğuna göre değişkenlik göstermektedir) ...

Kızılay Havalimanı taksi ne kadar?

Kızılay Esenboğa Havalimanı Ankara için güncel (2019) taksimetre açılış ücreti 4.6 TRY olup kilometre başına tarife 3.4 TRY 'dir.

Esenboğa Havalimanı Çankaya Nasıl Gidilir?

Çankaya'dan Esenboğa Havalimanı'na arabayla Özel Bulvarı üzerinden ortalama 50 dakikada, Ankara Çevre Yolu üzerinden 40 dakikada ulaşabilirsiniz. Gölbaşı'ndan Esenboğa Havalimanı'na aracınızla Mevlana Bulvarı ve Özel Bulvarı'nı kullanarak 40 dakikada, Ankara Çevre Yolu'nu kullanarak 45 dakikada ulaşabilirsiniz.