FSM ücretsiz mi?

İçindekiler:

  1. FSM ücretsiz mi?
  2. FSM ne kadar?
  3. HGS ne zamana kadar ücretsiz?
  4. Köprü ve otoyollar ücretsiz mi?
  5. 15 Temmuzda Osmangazi Köprüsü ücretsiz mi?
  6. Otoyollar bayramda ücretsiz mi?

FSM ücretsiz mi?

Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı uyarınca, saat 00.00'dan itibaren FSM ve Boğaziçi köprülerinde gişe geçişleri ücretsiz oldu. Köprülerdeki ücretsiz geçiş uygulaması, FSM köprüsündeki bakım ve onarım çalışmaları bitene kadar devam edecek.

FSM ne kadar?

- FSM ve 15 Temmuz Şehitler Köprülerinden Ukome Kararında izin verilen araçlar geçebilmektedir....Otoyollar.
SINIFARAÇ TİPİKÖPRÜ GEÇİŞ ÜCRETİ(TL)
33 AKSLI HER TÜRLÜ ARAÇLAR37,00
44 VE 5 AKSLI HER TÜRLÜ ARAÇLAR73,50
56 VE YUKARI AKSLI ARAÇLAR97,75
6MOTOSİKLETLER5,25
2 satır daha

HGS ne zamana kadar ücretsiz?

HGS gişelerinden geçiş ihlali yapılması durumunda ise; geçiş yapılan plaka üzerine 15 (on beş) gün içinde HGS veya OGS abonesi olunması veya mevcut OGS veya HGS hesaplarında geçiş için yeterli bakiyesi olması durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmamaktadır.

Köprü ve otoyollar ücretsiz mi?

Buna göre bayram boyunca Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi gibi yap işlet devret kapsamındaki köprüler ve otoyollar hariç, diğer köprü ve otoyollar ise ücretsiz olacak. Ücretsiz olacak 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinde 1.sınıf araçlar için 13.25 TL geçiş ücreti uygulanıyor.

15 Temmuzda Osmangazi Köprüsü ücretsiz mi?

AKP iktidarından önce yapılan 15 Temmuz ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Ankara İstanbul otoyoluna bayramda para ödenmeyecek. AKP iktidarı döneminde yaptırılan Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi Köprüsü ile Avrasya Tüneli, Niğde Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ise paralı olacak.

Otoyollar bayramda ücretsiz mi?

Yapılan açıklamaya göre Kurban Bayramı tatilinde Karayolları'na bağlı olan köprü ve otoyollar ücretsiz olacak. Karayolları Genel Müdürlüğü işletmesindeki otoyollar ve köprülerde bayram vesilesiyle uygulanacak ücretsiz geçişler cuma gece yarısı başlayacak.