Karteks tekstil ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Karteks tekstil ne iş yapar?
  2. Karteks Tekstil Sahibi Kim?
  3. Karteks ne Uretiyor?
  4. Karteks ne demek?

Karteks tekstil ne iş yapar?

Karteks Tekstil A.Ş. 1984 yılında Adana da kurulmuştur. Faaliyet alanı iplik katlama ve büküm olup, günlük yaklaşık 25.000 kğ kapasiteye sahiptir. ... 2004 yılında 53.000 iğ kapasiteye sahip 600 kişi istihdam sağlayacak iplik eğirme tesisi yatırım kararı almış ve projeyi hayata geçirmiştir.

Karteks Tekstil Sahibi Kim?

Silahlı terör örgütü 'FETÖ/PDY'ye finans desteği sağladığı gerekçesiyle 'örgütün kasası' olduğu öne sürülen Hasan Kadı ve kardeşi Mehmet Kadı'nın ortak oldukları 'Karteks Tekstil', 'Karteks Enerji' ve 'Karres Enerji' adlı üç ayrı şirkete tarihinde 'kayyum' atandı.

Karteks ne Uretiyor?

1984 yılında bir aile firması olarak kurulan şirketimiz, 2 adet katlama ve 4 adet büküm makinesi ile faaliyetlerine Katlama ve Büküm Tesisi olarak başladı. 2020 yılı itibari ile yıllık 72.000 ton iplik ve 9.000 ton büküm kapasitesine ulaşarak ülkemizin değerli bir sanayi markası olmayı başardı.

Karteks ne demek?

Mal sahiplerinin tüm sicil bilgilerinin kayıtlı olduğu kartlara karteks ismi verilir. Karteks uygulamaları ve bilgilerin bu şekilde saklanması, kamuda bilgisayar kullanımının yaygınlaşması ve dijital sistemlerin devreye alınması ile ortadan kalkmıştır.