Mega Eylül kaç gün?

İçindekiler:

  1. Mega Eylül kaç gün?
  2. Trendyol Mega Eylul ne zaman bitiyor?
  3. Mega Eylül ne zaman bitiyor?
  4. Trendyol Mega Eylül ne zaman saat kaçta?
  5. Trendyol Mayıs indirimi ne zaman 2021?
  6. Trendyol linki nasıl oluşturulur?
  7. Trendyol indirim ne zaman bitiyor?

Mega Eylül kaç gün?

Sadece 3 güne özel binlerce marka ve yüz binlerce üründe yapılacak mega indirimlerle elektronikten ev eşyasına, süpermarketten anne-bebek ürünlerine, modadan kozmetiğe, kırtasiye ve okul malzemelerine kadar çok özel indirim fırsatları Trendyol müşterilerini bekliyor.

Trendyol Mega Eylul ne zaman bitiyor?

İSTANBUL (AA) - e-ticaret platformlarından Trendyol'un bugün başlayan Mega Eylül kampanyası 23 Eylül Perşembe günü sona erecek.

Mega Eylül ne zaman bitiyor?

İSTANBUL (AA) - e-ticaret platformlarından Trendyol'un bugün başlayan Mega Eylül kampanyası 23 Eylül Perşembe günü sona erecek. Platformdan yapılan açıklamaya göre, Trendyol'un Mega Eylül kampanyası başladı.

Trendyol Mega Eylül ne zaman saat kaçta?

TRENDYOL MEGA EYLÜL 2021 BAŞLADI MI? Trendyol Mega Eylül indirimleri 21 Eylül 2021 itibariyle başladı. 21-22-23 EYLÜL TRENDYOL EYLÜL İNDİRİMLERİNDE NELER VAR, NE ZAMANA KADAR SÜRECEK? Trendyol Mega Eylül indirimleri 23 Eylül 2021 tarihine kadar devam edecek.

Trendyol Mayıs indirimi ne zaman 2021?

7 – 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde geçerli olacak bu kampanya ile giyim, aksesuar, ayakkabı, çanta, kozmetik, süpermarket, erkek giyim, çocuk giyim, kitap, oyuncak, ev yaşam ürünleri gibi birçok kategoriden ekstra indirimler ile alışveriş yapabilirsiniz.

Trendyol linki nasıl oluşturulur?

Link oluşturmak için öncelikle favorilerim bölümüne gidin ardından üst kısımda bulunan koleksiyonlar bölümünü tıklayın. Bu bölümde koleksiyon oluşturmak için önce koleksiyonunuza isim verebilir ardından da seçtiğiniz ürünleri listeye ekleyebilirsiniz.

Trendyol indirim ne zaman bitiyor?

Trendyol 11.11 indirimleri 2021 senesinde 9 Kasım Cuma günü başlayacak ve 11 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. Trendyol Efsane Günler Ne Zaman Bitiyor? Trendyol efsane günler kampanyası 30 Kasım Cuma günü sona erecek.