2021 ISG sınav başvuruları ne zaman?

İçindekiler:

  1. 2021 ISG sınav başvuruları ne zaman?
  2. Iş güvenliği uzmanlığı sınavına başvuru nasıl yapılır?
  3. Kimler ISG sınavına girebilir?
  4. ISG Sınav ücreti ne kadar 2021?
  5. 2022 ISG sınav başvuruları ne zaman?
  6. Iş güvenliği uzmanlığı sınavına girmek için kursa gitmek şart mı?
  7. ISG C sınıfı sınav başvurusu nasıl yapılır?
  8. 2021 ISG Sınav Ücreti Hangi Bankaya?
  9. ISG Katip sınav başvurusu nasıl yapılır?

2021 ISG sınav başvuruları ne zaman?

İSG sınavı, bu yıl 12 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecek. Sınavın başvuruları ise 22 Kasım tarihinde alınmaya başlanacak ve 1 Kasım tarihinde sona erecek.

Iş güvenliği uzmanlığı sınavına başvuru nasıl yapılır?

ADAYLAR E-DEVLET KAPISI KİMLİK DOĞRULAMA SİSTEMİNİ KULLANARAK İSG-KATİP'E “SORGULAMA&BAŞVURU” SEKMESİNDEN GİRİŞ YAPIP “SINAV BAŞVURUSU” KISMINDAN BAŞVURULARINI ELEKTRONİK ORTAMDA TAMAMLAYACAKTIR. BAŞVURUNUN TAKİBİ YİNE AYNI EKRANDAN YAPILACAK OLUP BAKANLIĞA HERHANGİ BİR EVRAK GÖNDERİLMESİNE GEREK YOKTUR.

Kimler ISG sınavına girebilir?

Mühendislik ve mimarlık fakültesi mezunları ile teknik elemanlar (Teknik öğretmen, fizikçi, kimyager ve biyolog unvanına sahip olanlar ile üniversitelerin iş sağlığı ve güvenliği programı mezunları) iş güvenliği uzmanı olabilirler.

ISG Sınav ücreti ne kadar 2021?

2021 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (1. Dönem) geç başvuru ücreti 435 TL olarak belirlendi. Başvuru yapmak isteyenler ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/) üzerinden başvuru ücretini ödeyerek başvurusunu tamamlayabilir.

2022 ISG sınav başvuruları ne zaman?

Bu sınavın başvuruları 22 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında alınacak. Sonuçları ise 6 Ocak 2022'de adayların erişimine açılacak.

Iş güvenliği uzmanlığı sınavına girmek için kursa gitmek şart mı?

İSG alanında çalışmak isteyen kişilerin bakanlık tarafından zorunlu tutulan eğitimleri alması gerekir. Eğitim almadan iş sağlığı ve güvenliği sertifikası almak mümkün değildir. İSG ön lisans ya da lisans mezunları eğitim almadığı takdirde çalışma hayatına “tekniker” olarak devam eder.

ISG C sınıfı sınav başvurusu nasıl yapılır?

Sınava başvurular, 24 – tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabileceklerdir.

2021 ISG Sınav Ücreti Hangi Bankaya?

2021 İSG SINAV ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATIRILACAK? Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.)

ISG Katip sınav başvurusu nasıl yapılır?

1- E-Devlet kapısı aracılığı ile İSG-KATİP'e giriş yapınız.
  1. 2- Sorgulama & Başvuru butonuna basınız.
  2. 3- Açılan pencerede yapmak istediğiniz başvuru kategorisini seçerek Sorgulama & Başvuru butonuna basınız.
  3. 4- Sınav Başvurusu butonuna basınız.
  4. 5- Yeni Başvuru Yap butonuna basınız.
Daha fazla öğe...