Dinçer Güner 2021 için ne dedi?

İçindekiler:

  1. Dinçer Güner 2021 için ne dedi?
  2. 2021 yılında Kova burcunu neler bekliyor?
  3. Dinçer Güner kimdir?
  4. Koç burcu 2022 neler bekliyor?
  5. Dinçer Güner ne mezunu?
  6. Dinçer Güner in hocası kim?

Dinçer Güner 2021 için ne dedi?

Dünyada şifalanma adına çok önemli adımlar atılacağını kaydeden Dinçer Güner, “2021 teknolojik anlamda Rönesans yaşayacağımız, yeni buluşların gündeme geleceği bir sene olacak. Uzayda yaşamakla alakalı yılın sonuna doğru çok önemli gelişmeler yaşanacak. ... Ama asıl şifalanma 29 Aralık 2021'de olabilir” dedi.

2021 yılında Kova burcunu neler bekliyor?

Yılın başında Satürn ve Jüpiter'in kavuşumu ve uzun bir süre birlikte hareket etmesi ile büyük dönüşümü 2021 yılının başlarında hissedeceksiniz. 11 Şubat'ta Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay ile hayatınızdaki tüm başlangıçlara başlıyor olacaksınız. Bu yıl size üst vaatlerde bulunmak doğru olmaz.

Dinçer Güner kimdir?

Dinçer Güner, 'te İstanbul'da doğdu. ... “Tavrın değişirse, kaderin değişir” diyen Güner, şimdilerde, kendi kurduğu Türkiye'nin en çok takip edilen astroloji blogunda önemli gökyüzü olayları ve kişiler üzerindeki etkilerini yazıyor, bireysel danışmanlık, astroloji eğitimi ve seminer çalışmalarına devam ediyor.

Koç burcu 2022 neler bekliyor?

Koç burcu 2022 para Maddi konularda bir hayli dikkatli olmanız gereken bir yıl sizleri bekliyor. Gelir gider dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar ve giderler canınızı fazlasıyla sıkabilir.

Dinçer Güner ne mezunu?

Dinçer Güner, 'te İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı bölümünden 2003 yılında mezun oldu. Üniversite eğitiminin ardından bir süre basın danışmanlığı ve kitap editörlüğü yaptı.

Dinçer Güner in hocası kim?

Dr. Mehmet Zarasızoğlun'dan sistem ve aile dizimleri alanında psikoterapi eğitimi aldı.