Keratin Botox saça zarar verir mi?

İçindekiler:

  1. Keratin Botox saça zarar verir mi?
  2. Keratin botox nedir ne işe yarar?
  3. Keratin bakımı ne sıklıkla yapılmalı?
  4. Brezilya Fönünden sonra hangi şampuan kullanılır?
  5. Keratin bakımından sonra saç boyanır mı?

Keratin Botox saça zarar verir mi?

Keratin botox işleminin saçlarda dökülmeye neden olduğu düşüncesi aslında gerçeği yansıtmıyor. Hatalı uygulanan ya da dozajı ayarlanamayan malzemeler ile gerçekleştirilen işlemler saçlarda dökülmeye neden olabilir. Fakat profesyonel bir şekilde uygulanan keratin botox işlemi saçlara zarar vermiyor.

Keratin botox nedir ne işe yarar?

Saç botoksunun (keratin botox) ana maddesi keratindir. Bu işleme diğer adı ile keratin bakımı keratin yüklemesi de denilebilinir. Bu işlem saça kaybettiği keratini geri yüklerken aynı zamanda saçlara hacim ve parlaklık ve yumuşaklık kazandırır. ... Yıpranmaya yüz tutmuş saçlara gereken bakımı sağlar.

Keratin bakımı ne sıklıkla yapılmalı?

Ürünler içeriğine göre değişiklik göstermekle birlikte kuru veya nemli saça uygulama yapılır. Keratin takviyesi öncesinde tuzsuz ve parabensiz şampuanla saçınızı iki defa yıkamanız önerilir. Bu uygulamayı ayda bir kez olacak şekilde en az 6 ay boyunca yaptığınızda saçlarınızdaki müthiş değişikliği göreceksiniz.

Brezilya Fönünden sonra hangi şampuan kullanılır?

Natura Keratin (sodyum klorür ve sülfat içermeyen) şampuan ve saç kremini kullanabilirsiniz. Diğer şampuanların içeriğindeki sodyum klorür ve sülfat keratin tedavinizin kısa sürede bozulmasına neden olacaktır.

Keratin bakımından sonra saç boyanır mı?

Brezilya Fönü veya keratin bakımının daha kalıcı olması ve saçlarınızın canlı ve parlak gözükmesi için uygulama sonrası kimyasal işlemlere maruz bırakmamalısınız. Fakat saçınızı boyatmaya karar verdiyseniz de keratin uygulamasının üstünden birkaç hafta geçtikten sonra boyatmanız daha sağlıklı olur.