Yarım Elma bursu kaç TL?

İçindekiler:

  1. Yarım Elma bursu kaç TL?
  2. Kumbaravan bursu nedir?
  3. Burs verenler bilgileriniz doğrulandı ne demek?
  4. Ageyv burs sonuçları ne zaman açıklanacak?
  5. Kumbaravan nedir?
  6. Verilen burslar vergiden düşer mi?
  7. AGEV burs kac tl?
  8. YTB doktora bursu ne kadar?

Yarım Elma bursu kaç TL?

Yarım Elma Bursu, aylık 350.-TL'lik burs miktarının her ay yarısının bir bağışçımız, diğer yarısının ise vakfımız ve/veya başka bir bağışçı tarafından karşılanarak bursiyere hizmet veya geri ödeme zorunluluğu olmadan verilen karşılıksız bir burstur. Bursiyer on iki ay boyunca kesintisiz olarak bu bursu alır.

Kumbaravan bursu nedir?

(Açık Öğretim, Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Örgün ya da İkinci Öğretim) Maddi imkanının 'Bilet' ve 'Kitap' satın almaya yetersiz olması. Burslar 8 Aylık Tam Burs olarak sağlanabilmektedir. Sağlanan burs; nakit para, hediye çeki ve benzeri unsurlar olmayıp 'Bilet' ve 'Kitap' tan oluşmaktadır.

Burs verenler bilgileriniz doğrulandı ne demek?

Başvuru tarihinizden itibaren 1 yıl boyunca burs almaya aday olursunuz. Unutmayın, Bilgileriniz Doğrulandı durumunda olmak sadece sizin burs almaya aday olduğunuzu ifade eder. Bursun niteliği itibarıyla vakıf veya sizler tarafından mutlaka sizi destekleyen bir bağışçının bulunması gerekir.

Ageyv burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sonuçlar tarihi itibari ile e-posta üzerinden bildirilecektir. Tüm öğrencilere 2021-2022 eğitim öğretim yılında başarılar dileriz. Yeni dönem burs başvuruları 1 Ağustos-30 Ağustos 2022 tarihinde tekrar açılacaktır. 2021-2022 eğitim-öğretim dönemi burs başvurularımız sona ermiştir.

Kumbaravan nedir?

Kumbaravan Nedir? Kültür Sanat Kurumları ile takipçilerini bir araya getiren ve etkileşim kurmasını sağlayan sosyal girişimdir.

Verilen burslar vergiden düşer mi?

Öğrencilere verilen burslar, gelecekte yapılacak hizmetler karşılığını teşkil eden ücret ödemesi olarak kabul edilmekte olup, Gelir Vergisi Kanununun 28'inci maddesi uyarınca gelir vergisinden istisnadır.

AGEV burs kac tl?

310 TL olan burs ücreti 2021 yılında zamlı olarak ödenecek. 2021 yılında bu ücretin ilk TL olması bekleniyor. Henüz 2021 yılı için resmi bir açıklama yapılmadı. İOKBS bursu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenmektedir.

YTB doktora bursu ne kadar?

Türk Akademisyenler ile uluslararası araştırmacıları ortak calışmaya teşvik eden YTB, sosyal ve beşeri bilimler alanlarında araştırmalar yapacak uluslararası araştırmacılara, 3 bin TL burs imkanı sağlıyor.