Flickr nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Flickr nedir ne işe yarar?
  2. Flickr hangi tur Sosyal Medya?
  3. Flickr ücretli mi?
  4. Flickr fotoğraf nedir?
  5. Dropbox Nedir ve Nasıl Kullanılır?
  6. Foursquare nasıl bir program?
  7. Sosyal medya hangi uygulamalardır?
  8. 500 px nedir?
  9. Google Dropbox nasıl kullanılır?
  10. Swarm nasıl bir program?
  11. Https tr Foursquare nedir?
  12. 500 px ücretli mi?
  13. Dropbox nasıl aktif edilir?
  14. Dropbox hesabı nasıl açılır?

Flickr nedir ne işe yarar?

Fotoğraf paylaşım sitesidir. Kullanıcılar için fotoğraf paylaşma ve etkileşimde olma imkanı sunmak üzere kullanılır.

Flickr hangi tur Sosyal Medya?

Flickr. Yahoo şirketine ait olan bir fotoğraf paylaşım sitesidir. Kurulduğu ilk zamanlarda video paylaşımı sağlamayan Flickr 2008 yılından itibaren buna da izin vermiştir. Özellikle bloggerların fotoğraf deposu haline gelen bu sosyal ağ, günümüzde 112 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir.

Flickr ücretli mi?

Popüler resim paylaşım ve depolama servisi Flickr, ücretli abonelik modeline geçti. Artık kullanıcılar aylık 4.99 dolardan başlayan fiyatlara Flickr'ı kullanabilecek. Ücretsiz versiyonunda ise kullanıcıların 1000'in üzerindeki fotoğrafları silinecek.

Flickr fotoğraf nedir?

Flickr, kullanıcıların başkalarının görmesi için fotoğraf yüklediği bir fotoğraf paylaşım platformu ve sosyal ağdır. Kullanıcılar ücretsiz bir hesap oluşturur ve çevrimiçi olarak arkadaşları ve takipçileriyle paylaşmak için kendi fotoğraflarını (ve videolarını) yükler.

Dropbox Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Dropbox uygulaması, bulut hesabınızdaki dosyalarınıza istediğiniz yerden ve aynı anda birden fazla cihazdan ulaşabilmenizi sağlıyor. Bu sayede üzerinde çalıştığınız bir dosyayı PC'nizde Dropbox klasörüne eklemeniz halinde, farklı bir cihazdan ulaşarak dosyayı düzenlemeye devam edebiliyorsunuz.

Foursquare nasıl bir program?

Foursquare, gezdiğiniz ve gittiğiniz yerlerde konum bilgisi paylaşarak, arkadaş listenize nerede olduğunuzu gösteren bir uygulamadır. Mobil cihazlar için tasarlanmıştır. Dünya genelinde en fazla kullanılan mobil uygulamalardan biridir.

Sosyal medya hangi uygulamalardır?

Dünyada En Çok Kullanılan Sosyal Medya Uygulamaları
  • Facebook 2,74 milyar.
  • YouTube 2,29 milyar.
  • WhatsApp 2,00 milyar.
  • Messenger 1,30 milyar.
  • Instagram 1,22 milyar.
  • WeChat 1,21 milyar.
  • TikTok 689 milyon.
  • QQ 617 milyon.
Daha fazla öğe...

500 px nedir?

500px.com nedir? 500px fotoğrafçıların Flickr'a alternatif olmaları amaçlanmış bir fotoğraf paylaşım sitesi. Fotoğrafçıların, çocukların ve partilerin bulanık resimlerinde kaybolmadan en iyi işlerini sergileyebilecekleri bir yer.

Google Dropbox nasıl kullanılır?

Dropbox telefonda nasıl kullanılır? (Android - iOS)
  1. Dropbox internet sitesini açın.
  2. Burada sizden istenilen bilgileri doğru bir şekilde paylaşın.
  3. Bilgilerinizi girdikten sonra “Hesap Oluştur” seçeneğine tıklayın.
  4. Hesabınız kısa bir sürede oluşturulacak.
  5. Dropbox kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Swarm nasıl bir program?

Swarm; GPS sisteminden faydalanarak, kullanıcıların bulundukları ortamlarda “check-in” yani yer bildirimi paylaşımına olanak veren bir sosyal medya aracıdır. Uygulama internet erişimine sahip akıllı telefon kullanıcılarının telefonlarına bu uygulamayı indirmeleriyle çalışır.

Https tr Foursquare nedir?

Foursquare, gezdiğiniz ve gittiğiniz yerlerde konum bilgisi paylaşarak, arkadaş listenize nerede olduğunuzu gösteren bir uygulamadır. Mobil cihazlar için tasarlanmıştır. Dünya genelinde en fazla kullanılan mobil uygulamalardan biridir. Akıllı telefonlar günümüzde herkes tarafından tercih edilen aletlerdir.

500 px ücretli mi?

Ücretli seçeneği olan pek çok site, ücretsiz sürümleri ciddi şekilde şaşırtıyor. Buna karşılık, 500px'in ücretsiz hesapları sağlam ve seçenekler ile dolu. Makul bir yıllık ücret karşılığında, ücretli hesapları var.

Dropbox nasıl aktif edilir?

.DROPBOX dosyası nasıl açılır? .DROPBOX dosyası, üzerine çift tıklayarak yürütülür. Dosyayı açacağınız yazılımı daha önce kurduysanız ve dosya ilişkilendirmeleri doğru şekilde ayarlandıysa, .DROPBOX dosyası açılabilir.

Dropbox hesabı nasıl açılır?

Android Telefonlarda DropBox Kullanımı Öncelikle DropBox'ın internet sitesinden ya da Google Play Store'dan uygulamayı indirip telefonunuza kurmalısınız. Uygulama kurulumu yapıldıktan sonra uygulamaya girerek sizden istediği alanları doldurmalı, ardından “Hesap Oluştur” düğmesine basmalısınız.