Umit Evirgen kimdir?

İçindekiler:

  1. Umit Evirgen kimdir?
  2. Umut Evirgen kaç doğumlu?
  3. Umut Evirgen hangi dizilerde oynadı?
  4. Umut Evirgen ne mezunu?
  5. Set Kebap kimin?
  6. Tuba Büyüküstün kaç kilo?
  7. Set kebabın sahibi kim?
  8. Umut Evırgen kac yasında?
  9. Emirgan Group kimin?
  10. Umut Evirgen kiminle?
  11. La Boom un sahibi kim?

Umit Evirgen kimdir?

Umut Evirgen Biyografisi 1989 yılında doğan Umut Evirgen, ünlü şarkıcı Murat Boz ve oyuncu Çağatay Ulusoy ile yakın arkadaş. Genç işletmeci, Emirgan'daki ünlü eğlence mekanı La Boom'un sahibi. Ayrıca Teras Emirgan, suşi restoranı Next Door ve Pizza Emirgan da Umut Evirgen'e ait.

Umut Evirgen kaç doğumlu?

1990 (31 yıl yaşında) Umut Evirgen/Doğum tarihi

Umut Evirgen hangi dizilerde oynadı?

Pantene, Maximum Cart, Kremini ve Molped reklamlarında rol aldı. 2005 yılına Ihlamurlar Altında adlı drama dizisinde başrolü oynadı ve aynı yıl Babamla Oğlum adlı sinema filminde Aysun karakterini canlandıradak bir kez daha Çağan Irmak'la beraber çalışma şansı yakaladı.

Umut Evirgen ne mezunu?

Genç sinemacı Umur Evirgen yönetmen, senarist, yapımcı ve işletmecidir. Bugün 31 yaşında olan Umut Evirgen Lisans eğitimini New York'da Berkeley College'de İşletme alanında tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönmüş ve yüksek lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema TV alanında yapmıştır.

Set Kebap kimin?

1978 yılında kurulan ve İstanbul'un en köklü kebap restoranlarından olan Set Kebap'ta bayrağı Umut Evirgen'in sahibi olduğu Emirgan Group devraldı.

Tuba Büyüküstün kaç kilo?

1982 doğumlu olan Tuba Büyüküstün, 2021 yılı itibarıyla 39 yaşındadır. 2011-2017 yılları arasında yönetmen ve oyuncu Onur Saylak ile evli kaldı. Bu evliliğinden 2012 yılında 'Maya' ve 'Toprak' adlarında ikiz kız çocuk dünyaya getirdi. Tuba Büyüküstün 1.73 metre boyunda, 56 kilo ve yengeç burcudur.

Set kebabın sahibi kim?

1978 yılında kurulan ve İstanbul'un en köklü kebap restoranlarından olan Set Kebap'ta bayrağı Umut Evirgen'in sahibi olduğu Emirgan Group devraldı.

Umut Evırgen kac yasında?

31 yaşında (1990) Umut Evirgen/Yaş

Emirgan Group kimin?

Emirgan Group'un kurucusu Umut Evirgen, Set Kebap'ın bayrağını babası Kemal Evirgen'den devralıyor.

Umut Evirgen kiminle?

Uzun süredir birlikte olduğu Tuba Büyüküstün ile bir süre önce ayrılan Umut Evirgen, oyuncu Melisa Şenolsun ile aşk yaşamaya başladı.

La Boom un sahibi kim?

1989 yılında doğan Umut Evirgen, Murat Boz, Çağatay Ulusoy gibi isimler ile yakın arkadaş olması ile tanınıyor. Sosyal medya hesaplarından sık sık mekan paylaşımları yapıyor. Evirgen, Emirgan'daki ünlü eğlence mekanı La Boom'un sahibi.