Bekçilik yazılı sınavı nerede yapılacak?

İçindekiler:

  1. Bekçilik yazılı sınavı nerede yapılacak?
  2. Bekçi Sınav Yerleri Açıklandı mı?
  3. Bekçilik Sınavı saat Kaçta 2020?
  4. Bekçilik yazılı sınavına giderken ne alınır?
  5. Bekçilik sınavı kaçta?
  6. Bekçilik sınavı ne zaman 2021?
  7. Bekçilik sınavına kimler girebilir?
  8. 2021 bekçi alımı sınavı nasıl olacak?

Bekçilik yazılı sınavı nerede yapılacak?

BEKÇİLİK SINAVI NE ZAMAN? 2020/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavı Cumartesi günü, saat 14.00'da merkezi İstanbul olarak gerçekleştirilecek.

Bekçi Sınav Yerleri Açıklandı mı?

Bekçilik sınav yerleri açıklandı: 2020/1. ... Bekçi adaylarının katılacağı yazılı sınav Çarşamba günü, saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Adayların sınav giriş belgeleri ise Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesi üzerinden e Devlet ekranından öğrenilebiliyor.

Bekçilik Sınavı saat Kaçta 2020?

Daha önce Cumartesi günü yapılacağı açıklanan açıklanan 2020/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavı Çarşamba günü, saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Çarşı ve mahallelerde bekçilik görevlerini üstlenmek isteyen adayların katılacağı sınav için Polis Akademisi tarafından duyuru geldi.

Bekçilik yazılı sınavına giderken ne alınır?

Sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacak. Adaylar, nüfus müdürlüklerince verilen fotoğraflı, imzalı-mühürlü/barkodlu- karekodlu geçici kimlik belgesi/ T.C. kimlik kartı talep belgesi ile sınava alınabilecek.

Bekçilik sınavı kaçta?

“2018 tarihli ve 30348 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanarak yürürlüğe giren Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliğinin Yazılı Sınav başlıklı 13 ve 14'üncü maddeleri kapsamında tarihinde 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı yapılmıştır.

Bekçilik sınavı ne zaman 2021?

“2018 tarihli ve 30348 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanarak yürürlüğe giren Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliğinin Yazılı Sınav başlıklı 13 ve 14'üncü maddeleri kapsamında 20 Ocak 2021 tarihinde 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı yapılmıştır.

Bekçilik sınavına kimler girebilir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az lise veya dengi okul mezunu olmak, En az 167 cm boyunda olmak, Beden kitle indeksi 18 (dâhil) ile 27 (dâhil) arasında olmak.

2021 bekçi alımı sınavı nasıl olacak?

Bekçi olmak isteyenler öncelikle belirlenen şartları taşımaları gerekiyor. Belirlenen başvuru şartlarını taşıyanlar ilk olarak yazılı sınav olacak ve daha sonra sözlü sınav ile beraber spor mülakatı gerçekleşecektir. Yazılı sınavda 100 soru sorulacak. ... Bu sınavı da deçen adaylar sözlü sınava girmeleri gerekiyor.