Evyap Limanı sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Evyap Limanı sahibi kimdir?
  2. Evyapport Limani hangi ilimizdedir?
  3. Evyap Türk malı mı?
  4. Ayşe Evyap kimdir?
  5. Yılport Gebze hangi gümrüğe bağlı?
  6. Dubai Port kimin?
  7. Duru markası kime ait?

Evyap Limanı sahibi kimdir?

Serüvenine temizliğin en doğal sembollerinden sabun ile başlayan Evyap'ın kurucusu Mehmet Rıfat Evyap'ın en büyük prensibi, kaliteli ürünler üretmekti.

Evyapport Limani hangi ilimizdedir?

Toplam 265.000 m2 alanda Konteyner Terminali, Tank Terminali ve Proje & Genel Kargo Terminali ile Kocaeli ili İzmit Körfezi'nde faaliyet göstermektedir.

Evyap Türk malı mı?

Evyap, 4500 çalışanı ile ilk 100 Türk sanayi şirketi arasında yer almaktadır. Türkiye'nin sabun ve kişisel bakım ürünleri ihracatının önemli bir kısmını gerçekleştirmektedir.

Ayşe Evyap kimdir?

Evyap Grubu'nda ailenin 3'üncü kuşağını temsil eden Ayşe Evyap Kadakal, Üsküdar Amerikan Lisesi'nden sonra İstanbul Üniversitesi'nde iktisat okudu, Leeds Üniversitesi'nde MBA yaptı. Ardından aile şirketine katıldı. Yardımcı müdürlük, proje yöneticiliği, satın alma derken, insan kaynakları grup başkanlığını yürüttü.

Yılport Gebze hangi gümrüğe bağlı?

Bölge Müdürümüz Mehmet Ali Arslan, Dilovası Gümrük Müdürü Şenel Küçük ile birlikte Dilovası Gümrük Müdürlüğüne bağlı Yılport Limanına inceleme ziyaretinde bulunarak Yılport yetkililerinden limanda yürütülen çalışmalar ve limanın işleyişi hakkında bilgi aldı.

Dubai Port kimin?

Dubai Port'u 6 kıtada, 60 ülkede, 65'ten fazla terminali işleten ve dünyanın üçüncü büyük konteyner terminal operatörü olan Dubai merkezli DP World işletecek.

Duru markası kime ait?

Evyap'a ait sabun, duş jeli, kolonya ve şampuan markası olan Duru'nun ilk ürünü 1967 yılında piyasaya sürüldü. Turquality programı tarafından desteklenen.