Flixbus bileti nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Flixbus bileti nasıl alınır?
  2. Kamil Koç açık bilete çevirme nedir?
  3. Otobüs biletleri iptal olur mu?
  4. FlixBus nedir Türkiye?
  5. FlixBus kimin?
  6. Otobüs bileti kaç saat önce açığa alınır?
  7. Bilet iptal olur mu?
  8. FlixBus firması kimin?
  9. Kamil Koç kime bağlı?
  10. FlixBus nerenin firması?

Flixbus bileti nasıl alınır?

Flixbus Bileti Nasıl Alınır? Biletinizi https://tr.flixbus.com/ site üzerinden rotanızı seçerek gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz mobil uygulamalarıda bulunuyor. Kalkış ve varış güzergahlarını ve tarihinizi seçin, bir sonraki ekranda size o rota üzerindeki bütün seferleri size gösterecek.

Kamil Koç açık bilete çevirme nedir?

Bilet İptali Seferinize 1 saat ve daha az süre kaldığı durumda biletiniz iptal edilemez, 12 ay boyunca kullanabileceğiniz şekilde açık bilete dönüştürülür.

Otobüs biletleri iptal olur mu?

Otobüs firmaları ve bilet satışı yapan tüm kurumlar, Karayolu Taşıma Yönetmeliği'ne uymak durumdadır. Bu yönetmeliğin Madde 36.8'e göre bilet iptalleri için yolcuların seferden 24 saat öncesine kadar iptal talep etme hakları bulunmaktadır.

FlixBus nedir Türkiye?

Kâmil Koç, 2019 yılında Avrupa'nın en büyük şehirlerarası otobüs ağını kuran FlixBus'ın iş ortağı olmuştur. 2013 yılından beri 100 milyondan fazla yolcusuna hizmet veren FlixBus bugün 35 ülkede 2.500'den fazla güzergâhı birbirine bağlayarak herkes için çevreci ve akıllı seyahat imkanı sunmaktadır.

FlixBus kimin?

Holtzbrinck Publishing Group Silver Lake PartnersGeneral Atlantic Flixbus/Sahipler

Otobüs bileti kaç saat önce açığa alınır?

Seçmiş olduğunuz internet adresine göre bazen iptal saatlerinde değişiklikler olabilmektedir. Biletbayi.com sitesinden satın almış olduğunuz otobüs biletlerini, firma fark etmeksizin sefer saatinden 24 saat öncesine kadar iptal ettirebilmeniz mümkündür. Geri iade edilen ücrette ise herhangi bir kesinti yapılmamaktadır.

Bilet iptal olur mu?

Otobüs firmaları ve bilet satışı yapan tüm kurumlar, Karayolu Taşıma Yönetmeliği'ne uymak zorundadır ve bu yönetmeliğin 36.8 maddesine göre, bilet iptalleri için yolcuların seferden 24 saat öncesine kadar iptal talep etme hakları bulunmaktadır.

FlixBus firması kimin?

Holtzbrinck Publishing Group Silver Lake PartnersGeneral Atlantic Flixbus/Sahipler

Kamil Koç kime bağlı?

1926 yılında kurulan Kamil Koç Otobüs A.Ş. Türkiye'nin ilk yolcu filosu oldu. Kamil Koç'un son yöneticisi olan CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, aile şirketi olan firmayı 2013 yılında sattı. Kamil Koç'un yüzde 100'ünü satın alan Yahudi asıllı işadamının sahibi olduğu Actera Group oldu.

FlixBus nerenin firması?

Flixbus 2011 yılında Almanya'nın Münih kentinde Daniel Krauss, Jochen Engert ve Andre Schwämmlein tarafından kurulmuştur. Flixbus, ilk otobüs seferlerine 2013 yılında Almanya sınırları dahilindeki üç güzergah ile başladı.