Ininal kart para transferi ne kadar sürer?

İçindekiler:

  1. Ininal kart para transferi ne kadar sürer?
  2. Ininal EFT kaç dakikada gelir?
  3. Ininal havale kaç dakika sürer?
  4. Ininal kart hangi banka?
  5. Ininal karta para yükleyince ne kadar kesiyor?
  6. Ziraatten Paparaya kaç dakikada geçer?
  7. Papara hangi saatlerde kullanılır?
  8. Ininal kart hangi ATM lerden para çekilir?

Ininal kart para transferi ne kadar sürer?

Para aktarımı talimatı gerçekleştikten sonra, maksimum 15-20 dakika içerisinde para transferi karşı bankanın hesabına geçiyor. ininal kullanıcıları mesai saatleri içinde tüm bankalara gönderim yapabilirken, mesai saatleri dışında Akbank, Albaraka, Denizbank, Enpara, Fibabanka, Garanti Bankası, Halkbankası, QNB ...

Ininal EFT kaç dakikada gelir?

Para gönderme talimatı gerçekleştikten sonra, en fazla 20 dakika içerisinde para transferi, göndermek istediğiniz bankanın hesabına geçiyor.

Ininal havale kaç dakika sürer?

EFT için (Akbank ya da Garanti 'den başka bir bankadan gönderim yapıyorsan) alıcı ismine İNİNAL ÖDEME VE ELEKTRONİK PARA HİZMETLERİ A.Ş. yazmalısın. 15 dk. içerisinde bakiye kartına yüklenecektir.

Ininal kart hangi banka?

Artık Albaraka, Akbank, DenizBank, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, Kuveyt Türk, QNB Finansbank, Şekerbank, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası ATM'lerinden ininal kartlarınıza para yükleyebilirsiniz!

Ininal karta para yükleyince ne kadar kesiyor?

Bakiye Yükleme Ücretleri Yatırılan tutarın %1.15'i + 1,04 TL'dir. Yani 100 TL yatırdığın akdirde bakiyenden toplamda 2,19 TL düşer. Kartına 97,81 TL yüklemiş olursun. Kartsız işlemlerde ücretsiz.

Ziraatten Paparaya kaç dakikada geçer?

5-15 dakika içerisinde geçer.

Papara hangi saatlerde kullanılır?

Papara sana her türlü nakit işlemi konusunda 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Onaylı ya da onaysız bir hesaba sahip olsanız dahi, Papara rehberine kayıtlı kişilere dilediğin gün ve saatte para gönderebilir, hesabından para çekebilirsin.

Ininal kart hangi ATM lerden para çekilir?

Evet, yeni ininal Visa Kart'ındaki bakiyeyi ATM'lerden nakit olarak çekebilirsin.